Hesabım
    "The Rings of Power"da 3. Sezon Çalışmaları Başladı

    Dizinin ikinci sezonu önümüzdeki sonbahar yayınlanacak.

    Prime Video

    "Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri"nin ikinci sezonunun bu yılın sonlarında Amazon Prime Video'da yayınlanması planlanıyor. Dizinin üçüncü sezonunun hazırlıkları ise çoktan başladı.

    Dizi sorumluları Patrick McKay ve J.D. Payne, Amazon MGM Studios'ta "The Rings of Power"ın 3. sezonunun erken geliştirme aşamasındalar, ancak olay örgüsü ayrıntıları gizli tutuluyor.

    The Hollywood Reporter, dizinin üçüncü sezonu henüz resmen sipariş edilmediğinden yazar odasının açık olmadığını ama McKay ve Payne'in ilk hikaye taslağı üzerinde çalışmaya başladıklarını bildiriyor.

    "Rings of Power" 2. Sezonda Sauron'un Orijinal Formunu Görebiliriz

    Bu çalışma, ikilinin Amazon MGM Studios ile özel bir genel anlaşma imzalaması nedeniyle erken gerçekleşti. İmzalanan üç yıllık anlaşma kapsamında, Amazon MGM Studios'un tüm TV projelerinde özel haklara sahip olan kendi 10:40 PM Productions adındaki şirketini kuracaklar.

    Stüdyoya göre üçüncü sezonun çekimleri muhtemelen ilk iki sezonun çekildiği Berkshire'daki Bray Studios yerine İngiltere'deki yeni bir prodüksiyon tesisinde Shepperton Studios'ta yapılacak.

    2022 Sonbaharında başlayan ilk sezon, Orta Dünya hayranlarının eleştirileriyle karşılaşsa da her bölgede en çok izlenen Amazon Originals sezonu oldu ve Nielsen'in yayın listesine 1 numaradan giriş yaptı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top