Hesabım
    "House of the Dragon" Haziran'da Dönüyor!

    HBO'nun "Game of Thrones" spinoff'unun Haziran ayında başlayacağı kesinleşti.

    HBO

    Warner Bros. Discovery yayın şefi J.B. Perrette, HBO'nun "Game of Thrones" spin-off'u "House of the Dragon"un ikinci sezonunun Haziran ayında yayınlanacağını doğruladı. Ne yazık ki henüz daha net bir tarih belirlenmedi.

    Pazartesi günü Morgan Stanley'in Teknoloji, Medya ve Telekom konferansında (Variety aracılığıyla) bir röportaja katılan Perrette'nin lansman ayını onaylaması, şimdiye kadar sahip olduğumuz en yakın tarih oldu.

    "House of the Dragon", senaryoların tamamı yazarlar grevi başlamadan önce tamamlandığından ve oyuncu kadrosu SAG-AFTRA'nın değil Actors Equity'nin üyesi olduğundan, geçen yıl her iki grev boyunca da prodüksiyona devam edebilen birkaç diziden biriydi.

    Yeni sezonun çekimleri İngiltere, İspanya ve Galler'de gerçekleştirildi. Hikaye bu sefer zaman atlaması olmayan sekiz bölümlük daha kısa bir sezonla devam ediyor. Üçüncü sezonun haritası ise çoktan çıkarıldı.

    Haziran ayı TV için oldukça yoğun geçecek çünkü "House of the Dragon"ın yanı sıra "The Boys"un dördüncü sezonu, "The Bear"ın üçüncü sezonu ve yeni "Star Wars" dizisi "The Acolyte" da Haziran'da izleyicilerle buluşacak.

    George R.R. Martin'in "Ateş ve Kan" kitabından uyarlanan "Game of Thrones" spinoff'u, Valyria Kıyameti'nden sağ kurtulan ejderha lordları ailesi olan Targaryenlerin yükselişini ve düşüşünü anlatıyor. Olaylar Game of Thrones'tan üç yüzyıl önce geçiyor.

    Dizinin başrollerinde Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Rhys Ifans, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno, Graham McTavish, Jefferson Hall, David Horovitch, Matthew Needham yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top