Hesabım
    "A Gentleman in Moscow" Fragman: Ewan McGregor, Sürgündeki Rus Kont'u Canlandırıyor

    Showtime dizisi, Amor Towles'ın uluslararası çok satan romanından uyarlandı.

    Showtime, Amor Towles'ın çok satan romanından uyarlanan sekiz bölümlük "A Gentleman in Moscow" dizisinin fragmanını yayınladı.

    Dizi, Rus Devrimi'nin ardından müsrif yaşam tarzı nedeniyle çöküşüne adım atan Kont Alexander Rostov'u (Ewan McGregor) konu alıyor. Devletin düşmanı sayılan bu kişi, idamdan kıl payı kurtulur ve Sovyet mahkemesi tarafından büyük Metropol Oteli'ndeki küçük bir tavan arası odasına kapatılır; binayı terk etmesi halinde ölüm tehdidi altındadır.

    Dışarıda tarihi çalkantılar yaşanırken otelin duvarları arasında sıkışıp kalan Rostov'un başlangıçta azalan varlığı, duygusal bir uyanış yolculuğuna dönüşür. Onlarca yıl boyunca, otelin sınırları içinde arkadaşlığın özüne, aile bağlarına ve aşkın kalıcı gücüne gözlerini açan yeni bir varoluş oluşturur.

    McGregor'un cazibesinin güçlü bir göstergesi olan fragman, Rostov'un etrafında zamanın ve tarihin geçişiyle Tom Hanks başrollü Steven Spielberg filmi "The Terminal" filmini hatırlatıyor.

    Dizide Ewan McGregor'a; Mary Elizabeth Winstead, Alexa Goodall, Johnny Harris, Fehinti Balogun, Leah Harvey, John Heffernan, Paul Ready, Björn Hlynur Haraldsson gibi isimler eşlik ediyor.

    "A Gentleman in Moscow" 29 Mart Cuma günü Showtime ile Paramount+'ta gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top