Beyazperdem
    Ewan McGregor
    facebookTweet
    Görev Oyuncu, Yönetmen
    Gerçek adı:

    Ewan Gordon McGregor

    Uyruk İngiliz
    Doğum tarihi 31 Mart 1971
    Yaş 48
    23
    yıllık kariyer
    54
    film ve dizi

    Filmografi

    Doktor Uyku
    Doktor Uyku
    21 Kasım 2019
    Aşkın Algoritması
    Aşkın Algoritması
    20 Aralık 2018
    Christopher Robin
    Christopher Robin
    3 Ağustos 2018
    Güzel ve Çirkin
    Güzel ve Çirkin
    16 Mart 2017
    T2: Trainspotting 2
    T2: Trainspotting 2
    5 Mayıs 2017
    Hain
    Hain
    22 Temmuz 2016
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    338 Fotoğraf

    Haber

    21. Yüzyılın En İyi Romantik Komedi Filmleri
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    18 Mayıs 2019 Cumartesi
    Hala Oscar Adaylığı Olmayan 23 Harika Oyuncu!
    HABERLER - Sanatçılar
    22 Şubat 2019 Cuma
    Bir kez bile Oscar'a aday gösterilmeyen yetenekli oyunculara göz atıyoruz.
    Cinnet'in Devam Filmi "Doctor Sleep"in Vizyon Tarihi Öne Alındı!
    HABERLER - Yapım Aşamasında
    31 Ocak 2019 Perşembe
    Ewan McGregor'lu Doctor Sleep'in vizyon tarihi erkene alındı!
    30 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top