Beyazperdem
    Ewan McGregor
    facebookTweet
    Görev Oyuncu, Yönetmen
    Gerçek adı:

    Ewan Gordon McGregor

    Uyruk İngiliz
    Doğum tarihi 31 Mart 1971
    Yaş 48
    23
    yıllık kariyer
    54
    film ve dizi

    Filmografi

    Yırtıcı Kuşlar
    Yırtıcı Kuşlar
    7 Şubat 2020
    Doktor Uyku
    Doktor Uyku
    22 Kasım 2019
    Aşkın Algoritması
    Aşkın Algoritması
    20 Aralık 2018
    Christopher Robin
    Christopher Robin
    3 Ağustos 2018
    Güzel ve Çirkin
    Güzel ve Çirkin
    16 Mart 2017
    T2: Trainspotting 2
    T2: Trainspotting 2
    5 Mayıs 2017
    Hain
    Hain
    22 Temmuz 2016
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    342 Fotoğraf

    Haber

    Ewan McGregor, Obi Wan Kenobi Dizisi Hakkında Konuştu
    HABERLER - Sanatçılar
    28 Ekim 2019 Pazartesi
    Ryan Murphy, Ewan McGregor Başrollü "A Chorus Line" İçin Harekete Geçti!
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    4 Eylül 2019 Çarşamba
    Mini dizi A Chorus Line, tasarımcı Halston'ı konu edinecek.
    Obi Wan Kenobi'nin Dizisi Hangi Zamanda Geçecek?
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    2 Eylül 2019 Pazartesi
    Disney+'ın Obi Wan Kenobi dizisinden yeni ayrıntılar!
    33 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top