Hesabım
    Prime Video "Fallout" Dizisinden İlk Fragmanı Yayınladı

    Çok satan video oyununun dünyasında geçen Fallout’un tüm bölümleri, 11 Nisan 2024'te Prime Video'da gösterime girecek

    Prime Video, aynı adlı popüler video oyunundan uyarlanan ve merakla beklenen yeni dizisi "Fallout"un fragmanını yayınladı. Sekiz bölümün tamamı 11 Nisan'da Prime Video'da yayınlanacak.

    Dizinin, oyunun geniş dünyasını ve kendine özgü kara mizahını koruduğunu koyan fragmanda; sığınak sakini Lucy'nin (Ella Purnell) radyasyon dolu arazinin çarpık ve tehlikeli dünyasına uyum sağlama mücadelesini gösteriliyor. Ayrıca Moldaver (Sarita Choudhury) ve Ma June (Dale Dickey) karakterleri ilk kez gün yüzüne çıkıyor.

    "Fallout", neredeyse hiçbir şeyin kalmadığı bir dünyada, var olanlarla olmayanların hikayesini anlatıyor. Kıyametten 200 yıl sonra, lüks Fallout sığınağının nazik sakinleri, atalarının geride bıraktığı radyasyon dolu cehenneme geri dönmeye zorlanır ve kendilerini inanılmaz derecede karmaşık, tuhaf ve son derece şiddet içeren bir evrende bulduklarında şaşırırlar.

    Her şeyin üstesinden gelebilen, Amerikan ruhuyla dolu iyimser bir Vault Dweller olan Lucy’nin huzurlu ve idealist doğası, babasına zarar verildiğinde sınanır.

    Aaron Moten’ın canlandırdığı Maximus, hizmet ettiği Brotherhood of Steel adlı militarist bir fraksiyonda trajik geçmişini gizleyen genç bir askerdir. Brotherhood'un Wasteland'e düzen getirme misyonuna inanır ve bu hedeflere ulaşmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Walton Goggins’in canlandırdığı The Ghoul ise Wasteland'de bir ödül avcısı olarak hayatta kalmıştır. Pragmatik ve acımasız olan Ghoul, 200 yıl öncesine dayanan gizemli bir geçmişi saklar.

    Dizinin oyuncu kadrosunda Moisés Arias, Kyle MacLachlan, Michael Emerson, Leslie Uggams, Frances Turner, Zach Cherry gibi isimler de bulunuyor.

    Kilter Films imzalı dizinin ilk üç bölümünü Jonathan Nolan yönetirken, Geneva Robertson-Dworet ve Graham Wagner, yönetici prodüktör, yazar ve ortak yapımcı olarak görev alıyor. Dizinin yapımcılığını, Kilter Films, Jonathan Nolan ve Lisa Joy üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top