Beyazperdem
    Michael Emerson
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 7 Eylül 1954
    Yaş 65
    17
    yıllık kariyer
    17
    film ve dizi

    Filmografi

    Evil
    Evil
    2019
    Lost
    Lost
    2010
    The Inside
    The Inside
    2005
    Zorro Efsanesi
    Zorro Efsanesi
    28 Ekim 2005
    Testere
    Testere
    29 Ekim 2004
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    264 Fotoğraf

    Haber

    Sevgilileri İle Kamera Karşısına Geçen Oyuncular
    HABERLER - Özel Dosyalar
    14 Şubat 2019 Perşembe
    The X-Files’a Konuk Olmuş 28 Ünlü İsim
    HABERLER - Özel Dosyalar
    13 Ocak 2016 Çarşamba
    Bryan Cranston, Ryan Reynolds, Jack Black ve nicesi…
    Person Of Interest Ekranlara Veda Ediyor
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    11 Ocak 2016 Pazartesi
    J.J. Abrams’tan açıklama geldi
    6 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top