Hesabım
    "Euphoria" Karışıklığına Dair Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

    HBO, dizinin üçüncü sezon çekimlerini belirsiz bir tarihe ertelemişti.

    HBO

    Variety'de yayınlanan kapsamlı yeni bir raporla HBO'nun "Euphoria" dizisinin potansiyel geleceği hakkında daha fazla ayrıntı ortaya çıktı. Beğenilen ama aynı zamanda tartışmalı dizi için işler pek de iyi görünmüyor.

    Bildiğimiz gibi HBO, dizinin üçüncü sezonunun yapımını resmi olarak erteledi. Kanal, "olağanüstü bir üçüncü sezon yapma kararlılığını sürdürdüklerini" ancak oyuncu kadrosunun başka fırsatları takip etmesine izin verdiklerini söylüyor.

    "Euphoria" 3. Sezonu Bekleyenlere Kötü Haber

    Ancak birden fazla yayın organı, bundan sonra ne olacağına dair farklı ve çatışan vizyonlar olduğundan ve kimsenin dizinin üçüncü sezonunun gerçekleşeceğinden emin olmadığını öne sürüyor.

    Variety, dizi üzerinde tam yaratıcı kontrole sahip olan yaratıcı Sam Levinson'ın, sezona ilişkin vizyonunu geçen yıl kanala önerdiğini belirtiyor, buna göre yeni sezonda beş yıl ileriye doğru bir zaman sıçraması olacaktı.

    Grevden sonra ilk senaryolar gelmeye başladığında, HBO'nun bu senaryolardan memnun olduğu ancak senaryoların "Zendaya ile uyumlu olmadığı" söylendi. Levinson, aktör Angus Cloud ve yapımcı Kevin Turen'in ölümünün ardından planlarını elden geçirmeye başlamıştı.

    Kısa süre sonra Zendaya'nın Rue'su için yeni bir senaryo içeren revize edilmiş senaryolar teslim edildi. Bu sefer gördükleri şeyden memnun olmayan HBO'ydu çünkü "ton olarak diziye benzemiyordu".

    HBO'nun, Levinson'ın diziden çıkma olasılığı da dahil olmak üzere diğer seçenekleri araştırdığı bildirildi. Oyuncu kadrosunun üçüncü sezon için sözleşme yaptığı ve diziyi düzgün bir şekilde bitirmeye "gerçekten kararlı" göründüğü için bir film fikri de gündeme getirildi ama sonra bu fikir terk edildi.

    Mevcut durumda HBO'nun 2025 için kesin bir çekim planıyla ve üçüncü sezon için muhtemelen azaltılmış bölüm sayısıyla Ekim ayında oyuncu kadrosuna geri dönmesi bekleniyor. Levinson ayrıca "materyal üzerinde bir adım daha atıyor" ve kendisi ile HBO arasında yaratıcı konuşmalar devam ediyor.

    Bu karmaşıklığa ek olarak Zendaya'nın "Spider-Man 4"e bağlılığı da var, şu anda filmin senaryosu üzerinde çalışılıyor ve henüz bir yönetmen ya da başlangıç ​​tarihi belirlenmedi.

    "Spider-Man 4" Çekimleri Yakında Başlıyor: Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top