Hesabım
    Charlie Cox ve Jon Bernthal "Daredevil: Born Again" Setinde Görüntülendi!

    "Daredevil: Born Again"den yeni set fotoğrafları ve videosu yayınladı.

    Marvel Studios

    Marvel'ın büyük bir merakla beklenen "Daredevil: Born Again" dizisinden set görselleri gelmeye devam ediyor.

    Paylaşılan yeni fotoğraflar Punisher rolüne geri dönen Jon Bernthal'ın en net görüntülerini sunuyor. Fotoğraflarda ve aşağıda yer alan set videosunda Punisher ve Charlie Cox'un Daredevil'i kostümleriyle yer alıyor.

    .
    .
    .

    Bernthal, Punisher/Frannk Castle rolünü en son 2019 yılında "The Punisher" dizisinin ikinci sezonunda canlandırmıştı. Karakter ilk olarak Netflix'teki "Daredevil" dizisine dahil olduktan sonra kendi dizisine kavuşmuştu.

    "Daredevil: Born Again" başlangıçta bir yeniden başlatma olarak tasarlanmıştı. Netflix'te 3 sezon yayınlanan "Daredevil" dizisine göre daha hafif bir tonda olacağına dair açıklamalar ve Karen Page (Deborah Ann Woll) ve Foggy Nelson (Elden Henson) karakterlerinin dahil edilmemesi hayranların tepkisiyle karşılaştı.

    Bunu, dizinin bir hukuki drama gibi tasarlandığına ve Matt Murdock'un üçüncü bölüme kadar Daredevil kostümünü giymediğine dair haberler izledi. Hayran tepkileri artarken, Marvel Studios dizinin yapım sürecini durdurarak projeye baştan başlama kararı aldı.

    Baştan yazılan dizinin konu detayları belli olmasa da şu anki haliyle Netflix dizisiyle olan bağların kopmadığını, yani bunun bir yeniden başlatma olmadığını söylemek mümkün. Daha önceki set fotoğrafları, Karen Page ve Foggy Nelson'ın geri dönüşünü göstererek hayranları sevindirmişti.

    "Daredevil: Born Again" Set Fotoğrafları Yeni Marvel Kahramanını Tanıtıyor

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top