Hesabım
    K-Drama "The 8 Show"dan İlk Fragman

    Netflix'in yeni Kore dizisi 17 Mayıs'ta yayında.

    Netflix'in Squid Game benzeri temasıyla dikkat çeken yeni Kore dizisi "The 8 Show"dan ilk fragman yayınlandı. Sekiz katlı gizemli bir binada mahsur kalan sekiz kişi, zaman geçtikçe para kazandıkları heyecan verici ama tehlikeli bir yarışmaya katılır.

    "The 8 Show", Bae Jin-soo'nun "Money Game" ve "Pie Game" isimli web çizgi filmlerine dayanan, Han Jae-rim imzalı yeni K-draması. 17 Mayıs'ta gösterime girecek olan dizi, para ödülü için yarışacakları bir yarışma programına katılan sekiz kişinin hikayesini anlatacak. Yarışma sekiz katlı bir binada geçiyor ve katılımcılar oyun ilerledikçe daha fazla para kazanıyor. Oyun oynayarak para kazanma şansı cazip gelse de, oyun hiç de masum değil.

    Maddi sıkıntı içindeki sekiz kişi, bir realite yarışması olan Money Game'e davet edilir. Yarışmacılardan, sadece beton duvarlardan oluşan bir stüdyoda 100 gün boyunca kalmaları istenir. Eğer orada 100 gün kalmayı başarırlarsa 44,8 milyar won karı eşit olarak paylaşabileceklerdir. Ancak yiyecek, su ve elektrik gibi temel ihtiyaçlar da dahil olmak üzere harcadıkları her şey normal fiyatın 1000 katı tutarında olacak ve kardan düşecektir. Zaman ilerledikçe artan maliyetler, oyuncuları birbirine düşürür.

    The 8 Show, 17 Mayıs'ta Netflix'te.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top