Hesabım
    Michelle Yeoh "Blade Runner 2099" Kadrosuna Katıldı!

    Amazon Prime Video'nun merakla beklenen "Blade Runner 2099" dizisinin prodüksiyonu başladı.

    .

    Oscar ödüllü Michelle Yeoh'nun şu anda Amazon Prime Video'da prodüksiyonu devam eden "Blade Runner 2099" dizisinde başrol oynayacağı bildiriliyor.

    Sınırlı dizi, Ridley Scott'ın 1982 yılında Philip K. Dick'in "Do Androids Dream of Electric Sheep?" adlı romanından uyarladığı film uyarlamasıyla başlayan "Blade Runner" serisinin en son yapımını temsil ediyor ve Denis Villeneuve'ün yönettiği 2017 yapımı filmi "Blade Runner 2049"un ardından geliyor.

    Konuyla ilgili ayrıntılar henüz gizliyken, Hollywood'a dair içeriden bilgiler vermesiyle tanınan Daniel Ritchman'ın (DanielPRK) yayınladığı bir rapor, dizinin iki kadını konu alacağını öne sürüyor: Kaçan ve birçok kimliği benimsemek zorunda kalan Cora ve hayatının sonuna yaklaşan Olwen adında bir Blade Runner. Birlikte, yeniden doğmak için mücadele eden bir şehre tehdit oluşturan genişleyen bir komplonun içine çekilirler.

    FX'in büyük beğeni toplayan "Shogun" serisinin ilk iki bölümünü yöneten Jonathan Van Tulleken'in, daha önce duyurulan Jeremy Podeswa'nın (Game of Thrones) yerine yönetmen olarak geleceği de açıklandı.

    Silka Luisa (Shining Girls) yazar, yaratıcı ve dizi sorumlusu olurken, Ridley Scott da baş yapımcı olarak görev alıyor. Yeoh'nun rolünün ayrıntıları şimdilik gizli tutuluyor.

    Geçen yılın yazında Belfast'ta yapılması planlanan ancak grev nedeniyle ertelenen çekimler Prag'a taşındı ve prodüksiyon bu ay başladı.

    Yeoh, son olarak Netflix'in "The Brothers Sun" dizisinde oynadı ve Paramount+ hizmeti için yakında çıkacak "Star Trek: Section 31" filminde İmparator Philippa Georgiou rolünü yeniden canlandırıyor. Ayrıca "Wicked" filmlerinde ve gelecek "Avatar" devam filmlerinde de önemli roller üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top