Hesabım
    Spotlight: "The Secrets of Dumbledore", "Saygı", "Spencer"

    Spotlight'ın gündeminde hangi haberler var?

    Spotlight'ın 33. bölümüyle karşınızdayız. Haftanın en güncel dizi ve film sektörü haberlerini sizin için özetledik. Haftanın konu başlıkları arasında vizyondaki filmler, Fantastic Beasts, TUDUM, Tragedy of Macbeth, SpencerSaygı 2. sezon bulunuyor.

    Haftanın vizyondaki önemli filmleri arasında Fecr, Bir Nefes Daha, İyi Olan KazansınGölgeler İçinde bulunuyor. Harry Potter dünyasının geçmişine, Amerika'ya götüren Fantastic Beasts serisinin yeni filminin adı Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore olacak. Netflix'in ilk dünya çapında düzenlenen hayran etkinliği TUDUM, 25 Eylül'de düzenleniyor. Etkinlik boyunca Netflix'in en sevilen ve beklenen yapımlarından yeni detaylar, teaserlar, fragmanlar, görseller yayınlanacak. Birçok oyuncu ve ekip ile panel düzenlenecek.

    Joel Coen'in imzasını attığı The Tragedy of Macbeth'ten ilk fragman yayınlandı. Apple TV+ üzerinden yayınlanacak olan film, şimdiden eleştirmenler tarafından büyük övgü aldı. Kristen Stewart'ın Lady Diana olarak karşımıza çıkacağı Spencer'dan ilk uzun fragman paylaşıldı. Fragmanda, oyuncunun performansından parçalar izliyor ve Oscar yarışına hazır olduğunu görüyoruz. Ercüment Çözer'in hikayesini anlatan Saygı, 2. sezonuyla BluTV'deki yerini aldı. Nejat İşler başrollü dizi, bu sezon Damla Sönmez'i kadrosuna yerleştiriyor.

    En güncel sinema ve televizyon haberleri için bizi takip edin.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top