Beyazperdem
    Damla Sönmez
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Türk
    Doğum tarihi 3 Mayıs 1987 (İstanbul)
    Yaş 32
    13
    yıllık kariyer
    18
    film ve dizi

    Biyografi

    Damla Sönmez, 3 Mayıs 1987 doğumlu , Türk oyuncu. 2009 yılında Bornova Bornova filmiyle 46. Altın Portakal Film Festivalinde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülüne layık görüldü.St. Joseph Lisesi'ni bitirdikten sonra Fransa'da Paris Sorbonne Üniversitesi'nde tiyatro eğitimi alan oyuncu , Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda yarı zamanlı 2 yıl keman 1 yıl piyano dalında öğrenim gördü. Ardından Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne devam eden ödüllü oyuncu 2014 yılında “Güllerin Savaşı” adlı dizide Canan Ergüder ve Barış Kılıç ile başrolü üstlendi..

    Filmografi

    Sibel
    Sibel
    21 Şubat 2019
    Ayla
    Ayla
    27 Ekim 2017
    Taksim Hold'em
    Taksim Hold'em
    27 Nisan 2018
    Deniz Seviyesi
    Deniz Seviyesi
    7 Kasım 2014
    Kurtuluş Son Durak
    Kurtuluş Son Durak
    6 Ocak 2012
    Uzun Hikaye
    Uzun Hikaye
    12 Ekim 2012
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    9 Fotoğraf

    Haber

    Damla Sönmez ve Hazal Subaşı 'Çukur'da
    HABERLER - Sanatçılar
    12 Eylül 2019 Perşembe
    “Yılın Performansı Ödülleri” Damla Sönmez ve Kemal Burak Alper'e!
    HABERLER - Festival ve Ödüller
    5 Kasım 2018 Pazartesi
    20.Eskişehir Uluslararası Film Festivali’nde “Yılın Performansı Ödülleri” Damla Sönmez ve Kemal Burak Alper'in olacak.
    'Masum Değiliz' Çok Yakında Atv’de Başlıyor
    HABERLER - TV Kanalları
    22 Ocak 2018 Pazartesi
    "Dizi Atv’de İzlenir" sloganıyla yola devam eden atv, yeni dizisinin detaylarını duyurdu
    15 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top