Hesabım
    Ted Sarandos, Stranger Things Spin-Off'u Hakkında Konuştu

    Stranger Things dünyası genişliyor mu?

    Netflix'in başında bulunan Ted Sarandos, platformun en popüler dizilerinden biri olan Stranger Things hakkında konuştu. 4. sezonu 2022 yılı içerisinde yayınlanacak olan Stranger Things'e spin-off dizisi gelme ihtimalinin tartışıldığı ortaya çıktı.

    Son birkaç yıldır Netflix'in büyümesine büyük katkı sağlayan popüler fantastik dizi Stranger Things'e bir Eleven spin-off dizisi gelme ihtimali bulunuyor. Millie Bobby Brown'ın başrolünde yer alacağı dizi hakkında yaşanan gelişmeler konusunda Ted Sarandos konuştu. Sarandos, şu sözleri sarf etti: "Belli olan bir şey varsa o da diziye ilginin ve diziyle ilgili herhangi bir tekrar formatı, evrenin genişlemesi, karakterler ve mitolojiye büyük bir açlığın olduğu. Kesinlikle bu konuşmalar büyük bir zorlukla gelişti, ama yok değiller."

    Stranger Things'in 4. sezonu ile ilgili TUDUM hayran etkinliğinde yeni detaylar paylaşılmıştı. Yeni sezonda Hawkins kasabasının dışına çıkacağımızı biliyoruz. Böylece Ted Sarandos'un bahsettiği şekilde bir evren genişlemesi yaşanacak.

    80'li yıllarda geçen Stranger Things, Millie Bobby BrownFinn WolfhardWinona RyderDavid HarbourGaten MatarazzoNatalia DyerCharlie HeatonJoe Kerry, Sadie Sink, Maya Hawke, Cara Buono gibi isimleri yıldızı yapıyor. Stranger Things, 2022 yılı içerisinde 4. sezonuyla izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top