Hesabım
    Doctor Who'nun 13. Sezonundan İlk Fragman

    İkonik dizinin yeni sezonundan ilk video yayında

    Doctor Who’nun merakla beklenen 13. sezonu izleyiciyle buluşmaya hazır! Jodie Whittaker’ı son kez Doktor rolüyle izleyeceğimiz yeni sezona dair ilk fragman yayınlandı. 13 sezondur devam eden ve popülaritesinden hiçbir şey kaybetmeyen dizi, sonbaharda yeni sezonuyla geri dönecek! Ülkemizde BBC First'te yayınlanacak dizinin yeni sezonundan ilk video yayında!

    Doctor Who'nun 13. Sezonu, 10 Kasım Çarşamba günü saat 21:00’da BBC First’te ekranlara geliyor. İzleyiciye çok fazla ipucu vermeyen ama merak duygusu uyandıran fragman, heyecanı bir üst noktaya taşıyor. Jodie Whittaker’ın Doctor Who evrenine veda edeceği bu sezonun adı ise Doctor Who: Flux olarak açıklandı.  

    Başarılı oyuncu Jodie Whittaker, Doktor karakterini canlandıran ilk kadın olarak Doctor Who tarihinde bir ilke imza attı ve başarılı bir karakter yarattı. Bunun yanı sıra, 2020 yılında Radio Times için 50.000'den fazla hayranının katıldığı bir ankette arkadaşı David Tennant'ın ardından tüm zamanların en popüler ikinci Doktor’u seçildi. Bu sezon, onu son kez Doktor olarak izleyeceğiz. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top