Hesabım
    Hailee Steinfeld Başrollü "Dickinson"ın Final Sezonundan Fragman!

    Dickinson dizisi 3. sezonuyla sona erecek.

    Hailee Steinfeld'in yıldızı olduğu Dickinson dizisi sona eriyor. Apple TV+'ta yayınlanan dizinin 3., yani son sezonundan resmi bir fragman paylaşıldı. Amerikan İç Savaşı dönemine götüren Dickinson dizisi 3. sezon ilk 3 bölümüyle 5 Kasım tarihinde platformdaki yerini alacak.

    Dickinson dizisinin tanıtım videosunda Emily'nin "Değeri olan bir şeyler yapmak istiyorum. Çok karanlık bir zamandayız. Şiddet. Acı. Şiirimle iyileştirmek istediğim şeyler bunlar." sözlerine tanık oluyoruz. Yarım saatlik bölümlerden oluşan komedi dram dizisi Dickinson, 19. yüzyılın toplumsal cinsiyet koşullarına, toplumsal gerçeklerine ve tabii Emily Dickinson'ın aile yaşamına değiniyor.

    Amerikan edebiyatının en çarpıcı isimlerinden Emily Dickinson'ı ve Dickinson ailesini televizyon ekranına taşıyan Dickinson'ın yaratıcısı The Affair dizisinde de imzası olan Alena Smith oluyor. 19 yy.'da  Amerika'nın Massachusetts eyaletinde ailesi ve kardeşleriyle yaşayan Emily Dickinson'ın gençliğini konu alan dizi, genç kızın hem şiire olan yeteneğini hem de ailesiyle olan ilişkisini anlatıyor.

    Dickinson'ın oyuncu kadrosunda Hailee Steinfeld'in yanı sıra Toby Huss, Adrian Blake EnscoeAnna Baryshnikov, Ella Hunt, Amanda Warren, Chinaza UcheJane Krakowski ve Wiz Khalifa yer alıyor. Dickinson, 3. sezonun ilk 3 bölümüyle 5 Kasım tarihinde Apple TV+'ta yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top