Beyazperdem
    Jane Krakowski
    facebookTweet
    Görev Oyuncu, İdari yapımcı
    Gerçek adı:

    Jane Krajkowski

    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 11 Eylül 1968
    Yaş 51
    30
    yıllık kariyer
    20
    film ve dizi

    Biyografi

    ABD'li komedyen, oyuncu ve seslendirme sanatçısıdır. 11 Ekim 1968'de New Jersey-ABD'de dünyaya geldi.Krakowski, Broadway müzikali olan "Nine"'da 'da canlandırdığı "Carla" rolü ile 2003 Tony Ödülünün galibi oldu. NBC kanalının sitcom dizisi 30 Rock'ta canlandırdığı Jenna Maroney rolü ile tanındı.

    Filmografi

    Dickinson
    Dickinson
    2019
    Pixels
    Pixels
    21 Ağustos 2015
    Younger
    Younger
    2015
    30 Rock
    30 Rock
    2012
    Çılgın Dostlar 2
    Çılgın Dostlar 2
    16 Ocak 2009
    Amerikalı Bir Kız
    Amerikalı Bir Kız
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    128 Fotoğraf

    Haber

    30 Rock Geri mi Dönüyor?
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    11 Nisan 2018 Çarşamba
    Eleştirmenlerin Seçimi Televizyon Ödülleri
    HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
    12 Aralık 2016 Pazartesi
    İşte televizyonun yükselenleri…
    Unbreakable Kimmy Schmidt’ten Yeni Fragman
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    29 Mart 2016 Salı
    Kimmy Schmidt her yerde
    5 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top