Hesabım
    ‘It’s Always Sunny in Philadelphia’nın 15. Sezonundan Fragman

    İkonik dizi, aralık ayında geri dönüyor!

    Uzun soluklu, ikonik komedi dizisi It's Always Sunny in Philadelphia'nın 15. sezonundan fragman yayında. FX, çığır açan televizyon dizisinin en yeni sezonunun fragmanını resmi olarak yayınladı ve on altı yıl sonra bile, Paddy's Pub'dan sorumlu çetenin kendilerini anlatılmamış ve yeni çıkmazlara sokabileceğini göstermiş oldu. 

    Yeni görüntü, Charlie (Charlie Day), Mac (Rob McElhenney), Dee (Kaitlin Olson), Dennis (Glenn Howerton) ve Frank (Danny DeVito) için oyunculuk dersleri vermek de dahil olmak üzere bir dizi yeni macera içeriyor. Dine girmek ve kendilerini yasal olmayan işlerle uğraşırken bulmak da cabası. Belki de fragmanın en önemli noktası, çetenin yurtdışına, İrlanda'ya gitmesidir. Burada bir dizi kültürel sahtekarlık yaparlar ve kendilerini hayranların yalnızca yepyeni bir bela olduğunu varsayabilecekleri bir duruma sokarlar.

    Fragmanda, sezonun yalnızca kısa klipleri ortaya çıkmış olsa da McElhenney'den gelen, iyi zamanlanmış bazı TikTok'lar sayesinde, önümüzdeki sezonun 2020'deki kaosla başa çıkacağını biliyoruz ve daha tatsız unsurlarından bazılarını içerebilir. McElhenney'in isyan içindeki görselleri ve DeVito'nun Jeffrey Epstein'a yaptığı göndermeler bu konudaki en net göstergeler.

    15. sezon, onay verilen 18. sezon da düşünüldüğünde, diziyi Amerikan televizyon dizilerinde en uzun soluklu canlı aksiyon komedi dizisi yapan It's Always Sunny ekibi için önemli bir başarı anlamına geliyor. Rekor daha önce 1952'den 1966'ya kadar on dört sezon süren The Adventures of Ozzie ve Harriet'e aitti. It's Always Sunny in Philadelphia'nın 15. sezonu, 1 Aralık'ta FXX'e geri dönüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top