Hesabım
    ‘X-Men’, ‘Spider-Man’ ve ‘Marvel Zombies’ Animasyon Dizileri Yolda!

    Disney, üç önemli animasyon dizisiyle birden geliyor

    X-Men geri döndü ama sadece bir animasyon olarak. Marvel Studios, yaptığı açıklamada, şirketin Disney Plus için animasyon dizisi listesini üç yeni şovla genişlettiğini duyurdu: "X-Men '97", "Spider-Man: Freshman Year" ve "Marvel Zombies". Disney, 2019'da 20th Century Fox'u satın aldıktan ve "X-Men" film serisi, kötü anılan "Dark Phoenix" ve "The New Mutants" ile son ayağına girdikten sonra, birçok hayran Marvel Studios'un X-Men'i yeniden başlatmasını bekliyordu. 

    Marvel, bunun yerine, güçlü mutant süper kahramanlardan oluşan ekipteki ilk yapımı için kendi başlangıç ​​hikayesine geri dönüyor: “X-Men '97”, 1990'ların sevilen “X-Men” animasyon serisinin devamı olacak. Orijinal seri, 1992'den 1997'ye kadar Fox kanalında beş sezon yayınlanmıştı. 2000 yılında ilk kez gösterime girdiğinde süper kahraman sinemasının modern çağını başlatan film oldu. Bu filmin yardımcı yapımcılarından biri şu anki Marvel Studios şefi Kevin Feige idi. Etkili bir şekilde, "X-Men" animasyon dizisi olmadan Marvel Studios muhtemelen var olmayacaktı. Netflix'in animasyon dizisi “The Witcher”ın yan uyarlaması “Nightmare of the Wolf”un senaristliğini yapan Beau DeMayo, “X-Men ’97”de baş yazar olarak görev yapacak. 

    “Spider-Man: Freshman Year”, bir basın açıklamasına göre “karakterin erken çizgi roman köklerini kutlayan” estetik bir yaklaşımla Marvel'in daha derin tarihini çağrıştırırken, MCU'ya da bağlı olacak. Bu dizi, Peter Parker'ı MCU içinde Örümcek Adam olma yolculuğunda takip edecek ve gösterinin Peter'ın başlangıç ​​hikayesini dramatize edebileceğini öne sürüyor. Bu düşünce, Tom Holland'lı canlı aksiyon filmlerinin tamamen atladığı bir şey. Cartoon Network dizisi “Craig of the Creek”in yazarı ve oyuncusu Jeff Trammel baş yazar olacak.

    “Marvel Zombies” ise Marvel çizgi romanlarına, özellikle Robert Kirkman tarafından yazılan ve Sean Phillips'in sanat eserleriyle 2005'in sonlarında piyasaya sürülen ve hemen hemen tüm Avengers'ın zombiye dönüştüğü bir seriye de bağlanıyor. Hikaye, Yenilmezler'in çoğuna hızla bulaşan ve bir zombi kıyametine neden olan bir virüsü içerir. Örümcek Adam (Hudson Thames tarafından seslendirilir), T'Challa (Chadwick Boseman) ve Scott Lang (Paul Rudd), Zihin Taşı ile virüse bir çare bulmak için Wakanda'ya seyahat ediyorlar. Burada, zombi Thanos, Sonsuzluk Eldiveni ile onları bekliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top