Hesabım
    ‘Obi-Wan Kenobi’ Dizisine İlk Bakış

    Disney, diziden ilk sürprizleri açıkladı

    Obi-Wan Kenobi ve Darth Vader, Disney Plus dizisi “Obi-Wan Kenobi”de bir kez daha karşı karşıya gelecekler. 12 Kasım'da DisneyPlus etkinliği sırasında yayınlanan kamera arkası görüntülerinin arasındaki bir sahne Obi-Wan Kenobi (Ewan McGregor) ve Darth Vader'ı (Hayden Christensen) bir ışın kılıcı savaşında mücadele ederken gösteriyor gibi görünüyor.

    McGregor, ön izlemedeki bir röportajda yüzleşmenin altını daha da çizerek: "Birbirinize bir kez daha saldırmak oldukça tatmin edici olabilir." diyor. O an, "Star Wars" kanonunda kalan bir soruyu çözüyor: Obi-Wan'ın, Anakin'i ikonik siyah zırhını ve miğferini takmaya zorladığı, "Star Wars: Revenge of the Sith"teki trajik savaşlarınndan sonra, eski silah arkadaşları, 19 yıl sonra geçen “Star Wars: A New Hope'taki son savaşlarından önce tekrar görüşüyorlar mı? Görünüşe göre evet!

    Ön izlemede yönetmen Deborah Chow, “Obi-Wan Kenobi'nin hikayesini Anakin veya Vader'a değinmeden anlatamazdık.” diyor. Lucasfilm daha önce "Obi-Wan Kenobi"nin, Revenge of the Sith olaylarından 10 yıl sonra geçeceğini açıklamıştı. Chow, “Güvenli değil.” diyor. "Orada Jedi avcıları var." Bu ortamda McGregor, ıssız Tatooine gezegenindeki "tek görevinin" genç Luke Skywalker'ı güvende tutmak olduğunu söylüyor ve tüm bunlar Darth Vader onun için avlanırken oluyor.

    2022'de prömiyeri yapılacak olan "Obi-Wan Kenobi"ye ilk bakış, yayıncının ikinci yıl dönümünün kutlaması olan Disney Plus Günü etkinliğinin bir parçası. Joel Edgerton da Lars rolüyle yeniden karşımıza çıkacak. Gösteride ayrıca Bonnie Piesse, Moses Ingram, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O'Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone KessellBenny Safdie ve Maya Erskine yer alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top