Hesabım
    ‘The Book of Boba Fett’ten Yeni Fragman Yayında!

    "Mandalorian" spin-off projesinden yeni video.

    "The Book of Boba Fett", "Yıldız Savaşları" serisi "The Mandalorian"ın ikinci sezon finalinde ilk kez takdim edilmesinden yaklaşık bir yıl sonra, yalnızca bir ay uzakta. Disney+ spin-off serisi, 29 Aralık'ta yayın platformuna çıkacak ve “Mandalorian” yaratıcısıs Jon Favreau tekrar baş yapımcı olarak görev yapacak. Yeni fragman platform tarafından yayınlandı. 

    İşte resmi özet: “The Mandalorian”ın ikinci sezon finalinin ardından sürpriz bir bitiş jeneriğiyle takdim edilen heyecan verici bir Star Wars macerası olan “The Book of Boba Fett”, efsanevi ödül avcısı Boba Fett ve paralı asker Fennec Shand'i galaksinin yeraltı dünyasında gezinirken bulur. Tatooine kumları, bir zamanlar Jabba the Hutt ve suç örgütü tarafından yönetilen topraklarda hak iddia etmek için varlar."

    Dizide, Temuera Morrison ve Ming-Na Wen rol alıyor. George Lucas'ın 2002 tarihli “Yıldız Savaşları” filmi “Klonların Saldırısı”nda Boba'nın babası Jango Fett'i oynayan Morrison, “The Mandalorian”ın ikinci sezonunda en sevilen konuk oyuncular arasındaydı. “The Mandalorian”ın her iki sezonunda da seçkin suikastçı Fennec Shand'ı canlandırdı. Fennec, ilk olarak dizinin ikinci sezonunda Boba ile birlikte çalıştı. “The Book of Boba Fett”, tamamen hayranların en sevdiği ödül avcısını merkeze alan ilk “Yıldız Savaşları” televizyon şovu olacak olsa da karakter sayısız eski “Yıldız Savaşları” çizgi romanının, kitabının, video oyununun ayrılmaz bir parçası oldu.

    "The Mandalorian" olaylarına kadar karakter, 1983'te "Return of the Jedi"da yenik düştüğü sarlacc çukurundan kaçtıktan sonra bağımsız bir hayat yaşıyordu, sonunda Mando (Pedro Pascal) ile yolları kesişti. Boba, dizinin sonunda kötü adam Moff Gideon'a (Giancarlo Esposito) karşı ödül avcısı arkadaşıyla takım kurdu. İkinci sezonun jenerik sonrası sekansında Boba, Jabba the Hutt'ın eski kölelerinden birini Tatooine'e gönderip Fennec'le birlikte eski gangsterin tahtını ele geçirdi. “The Mandalorian”ın kaçınılmaz üçüncü sezonunun yanı sıra, Disney+’ın “Star Wars” evreni dizileri arasında “Ahsoka”, Ewan McGregor liderliğindeki Obi-Wan Kenobi, “Rangers of the New Republic”, Lando Calrissian dizisi ve “Rogue One” yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top