Hesabım
    Derek Kolstad, ‘Battle Chasers’ın TV Uyarlamasını Yapacak

    Yeni bir çizgi roman uyarlaması daha yolda...

    Yüzyılın başından beri Marvel ve DC'nin birçok eserini geride bırakan bağımsız bir çizgi roman olan Battle Chasers, televizyona gidiyor. Alcon Television Group, Joe Madureira tarafından yazılan ve çizilen çizgi romanın haklarını aldı. Aksiyon serisi John Wick'i yaratan ve Marvel'ın The Falcon and the Winter Soldier dizilerinde çalışan Derek Kolstad, canlı aksiyon fantastik dizisini yazıp yürütücü yapımcılığını üstleniyor.

    Projede, Alcon'un kurucu ortakları ve ortak CEO'ları Broderick Johnson ve yapımcılığı yürütecek Andrew Kosove yer alıyor. Alcon TV'den Ben Roberts yapımcı olarak görev yapacak. Hitman serisinin arkasındaki yapımcı Adrian Askarieh, Prime Universe'le birlikte VFX mağazası Zoic Pictures'tan Loni Peristere, Chris Jones ve Samantha Shear ile yapımcılığı yürütecek. Ben Cook yürütücü yapımcı olarak görev yapacak.

    Çizgi roman, Big Two yayıncılarının satışlarını geride bırakarak anında bir hit oldu. Ancak kitap, ünlü bir şekilde ses getiren programın gerisinde kaldı. 1998 ve 2001 yılları arasında Chasers'ın yalnızca dokuz sayısı yayınlandı ve çizgi roman dünyasında bitmemiş büyük hikayelerden biri olarak yerini aldı. Madureira dikkatini video oyunu dünyasına çevirdi ve çizgi roman, milyon adet satan 2017 RPG Battle Chasers: Nightwar'a uyarlandı.

    Çizgi romanın hikayesi, sihirli eldivenlerle babasını arayan Gully adında 9 yaşındaki bir kıza odaklanıyor. Garrison, büyülü bir bıçağı olan bir kılıç ustası ve ödül avcısı Red Monika diğer önemli karakterler. Calibretto adlı bir golem ve büyücü Knolan da kötü adamların ordularını ele geçiren ekibin bir parçasıydı. Nisan ayında Madureira, The Hollywood Reporter'a hikayeyi tamamlayacak üç yeni sayıyla diziyi bitirmek için geri döndüğünü söyledi. Bunların 2022 baharında yayınlanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top