Hesabım
    Bir Çizgi Roman Uyarlaması Daha: ‘The Kaiju Score’

    Brian & Mark Gunn, filmin senaryosu için çalışmalara başladı

    Sony, geçtiğimiz yıl açıklandığı üzere, teklif savaşlarından galip çıkmış ve The Kaiju Score çizgi roman serisini beyaz perdeye uyarlamak için hakları satın almıştı. AfterShock Comics bünyesinde yayımlanan The Kaiju Score çizgi romanları sonunda sinema uyarlamasına kavuşacak ve bu konuda ilk adımlar atıldı. Prodüksiyon şirketi Escape Artists, filmin yapımcılığını üstlenecek.

    Brian ve Mark Gunn, Kaiju Score'un senaryosunu yazmak üzere projeye dahil edildi. Filmin konusu gizli tutuluyor. Çizgi roman serisinde, Kaiju Score, dev bir canavar (kaiju) saldırısı sırasında tehlikeli bir soygun girişiminde bulunan dört karakteri takip ediyor. Patrick, çizgi romanı “Godzilla filminin bir köşesinde geçen bir Quentin Tarantino filmi” olarak tanımladı.

    Escape Artists'ten Todd Black, Jason Blumenthal ve Steve Tisch, ilk olarak mülkü Sony'ye getiren Tony Shaw ile birlikte yapımcılığı üstleniyorlar. AfterShock Media'dan Lee Kramer ve Jon Kramer de yapımcılık yapacak. Jiao Chen, Sony Pictures adına projeyi denetleyecek. Rive Gauche, AfterShock Media adına Sony Pictures'la anlaşmayı müzakere etti.

    Kuzenler Brian ve Mark Gunn en son, Elizabeth Banks'in oynadığı ve yapımcılığını James Gunn'ın üstlendiği 2019'un yapımı Brightburn'ü yazdı ve yürütücü yapımcılığı üstlendi. Brian ve Mark Gunn, televizyona başladıktan sonra, Dwayne Johnson ve Michael Caine'in oynadığı ve 335,3 milyon dolar hasılat elde eden New Line'ın Journey 2: The Mysterious Island'ı yazarak uzun metraja geçtiler. Kuzenlerin şu anda New Line, Universal ve Amazon'da geliştirilmekte olan projeleri var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top