Hesabım
    ‘Cowboy Bebop’, İlk Sezon Sonunda İptal Edildi

    Netflix'ten hayranları üzecek açıklama geldi!

    Netflix, "Cowboy Bebop"ın sadece bir sezonun ardından iptal edildiğini açıkladı. Dizi, 19 Kasım'da ilk kez yayınlanmıştı. Aynı adlı anime serisine dayanan dizi, geçmişten kaçmaya çalışan üç ödül avcısını, yani "kovboyları" takip ediyor. Oyuncular arasında Spike Spiegel karakteriyle John Cho, Jet Black karakteriyle Mustafa Shakir ve Faye Valentine karakteriyle Daniella Pineda yer alıypor.

    Dizide ayrıca, Julia rolünde Elena Satine ve Vicious rolünde Alex Hassell rol aldı. “Cowboy Bebop”ın baş yapımcılığını André Nemec, Jeff Pinkner, Midnight Radio'dan Josh Appelbaum ve Scott Rosenberg, Tomorrow Studios'tan Marty Adelstein ve Becky Clements, Sunrise Inc.'den Makoto Asanuma, Shin Sasaki, Masayuki Ozaki, Tim Coddington ve Tetsu Fujimura üstlendi. Nemec, aynı zamanda showrunner olarak görev yaptı.

    Orijinal anime dizisi yönetmeni Shinichirō Watanabe, dizinin danışmanıydı ve orijinal besteci Yoko Kanno, canlı aksiyon uyarlaması için geri döndü. 10 bölümlük dizi, hem eleştirmenlerin hem de izleyicilerin büyük ölçüde bölünmesiyle ilk çıkışında fazla destek bulamadı. Gösteri, Rotten Tomatoes'ta sadece %46'lık kritik onay derecesine ve %54 izleyici onayına sahip olabildi.

    Dizi, Netflix'in sevilen anime hikayelerinin canlı aksiyon uyarlamalarını kazandırma çabalarının bir parçasıydı. Ayrıca, yakın zamanda oyuncu kadrosunu açıklayan bir “One Piece” uyarlaması da var. Temmuz ayında, özel olarak bir live-action "Pokemon" serisinin de geliştirilmekte olduğu bildirildi. Platform daha önce 2017'de bir “Death Note” filmi yayınlamıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top