Hesabım
    Jon Hamm, ‘Good Omens’in İkinci Sezonu İçin Geri Dönecek

    Hamm, Başmelek Gabriel olarak yeniden rol alacak

    Jon Hamm, Amazon'un şu anda İskoçya'da yapım aşamasında olan Good Omens'in ikinci sezonuna Başmelek Gabriel rolüyle geri dönecek. Yakında Top Gun: Maverick'te görülecek olan Mad Men yıldızı, geri dönen oyunculardan Doon Mackichan (Toast, Smack the Pony) tarafından canlandırılan melek Michael ve daha önce adı duyurulan, Gloria Obianyo (Dune, High Life) tarafından oynanan Uriel'e yardım ve yataklık edecek.

    Diziye yeni meleklere, Liz Carr (Devs, Silent Witness) tarafından oynanan Saraqael ve Quelin Sepulveda (Havoc, The Man Who Fell to Earth) tarafından oynanan Muriel katılacak. Bu sezon Hell'in bir diğer önemli yeni karakteri ise Shelley Conn (Bridgerton, The Irregulars) tarafından oynanacak. Neil Gaiman, “Good Omens 2, herkesin en kötü patronu Gabriel olarak şaşırtıcı Jon Hamm olmadan olmazdı. Terry Pratchett ve benim yıllar önce yarattığımız hikaye bizi Londra'daki Soho'dan Cennet ve Cehennem'e götürmeye devam ediyor. Sevdiğimiz veya nefret ettiğimiz karakterleri geri getirmek ve Cennet'in en parlak üst katlarından Cehennem'in en rutubetli bodrumlarına kadar yeni karakterler getirmek benim için bir zevk." dedi.

    Aslen, Terry Pratchett ve Gaiman'ın uluslararası en çok satan romanına dayanan yeni sezon, telaşlı bir melek ve nadir kitap satıcısı olan Aziraphale (Michael Sheen) ile hızlı yaşayan iblis Crowley (David Tennant) arasında yaşananları anlatacak. Başından beri Dünya'da olan Aziraphale ve Crowley, beklenmedik bir haberci şaşırtıcı bir gizem sunduğunda Londra'nın Soho'sunda ölümlüler arasındaki yaşamaya geri dönüyorlar. Dizinin yönetmenliğini ve yardımcı showrunner görevini Douglas Mackinnon üstleniyor.

    Gaiman baş yapımcı olarak devam ediyor ve yönetmenliğe geri dönecek olan Mackinnon ile ortak yürütücülük yapıyor. Terry Pratchett'in malikanesini temsil eden Narrativia'dan Rob Wilkins, John Finnemore ve BBC Studios Productions'ın komedi şefi Josh Cole, aynı zamanda Finnemore adına Gaiman ile birlikte ortak yazar olarak görev yapacak. Yeni sezonun yapımcılığını Amazon Studios, BBC Studios Productions, The Blank Corporation ve Narrativia üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top