Hesabım
    ‘Atlanta'nın Üçüncü Sezon Prömiyer Tarihi Belli Oldu

    Atlanta, sonunda üçüncü sezon tarihine kavuştu

    FX dizisi Atlanta'nın üçüncü sezonunun nihayet bir prömiyer tarihi var. Eleştirmenlerce beğenilen Emmy ödüllü dizi, ikinci sezonunun tamamlanmasından neredeyse dört yıl sonra, 24 Mart'ta FX'e geri dönecek. Atlanta'nın ikinci sezonu 1 Mart 2018'de başladı ve o yılın 10 Mayıs'ında sona erdi. FX Entertainment başkanı Eric Schrier, "24 Mart'ta Atlanta'ya yeni bir sezonla geri döneceğimiz için çok heyecanlıyız. Bir kez daha Donald Glover, yapımcılar ve yıldız oyuncular, Atlanta'yı bu kadar harika yapan mükemmellikle eşanlamlı bir başka imza sezonu daha teslim ettiler.” dedi.

    Üçüncü sezon, FX'te yayınlandıktan sonraki gün Hulu'da da yayınlanacak ve Atlanta, Disney tarafından işletilen platformda ilk kez yayına sahip olacak. Prömiyer tarihi, Glover tarafından yaratılan ve başrolde oynadığı gösterinin üçüncü sezonunu geride bırakan bir dizi gecikme sonrasında gelmiş oldu. FX, Haziran 2018'de diziyi üçüncü sezon için yeniledikten sonra 2019'da devam etmeyi umuyordu.

    FX başkanı John Landgraf, 2019'un başlarında gazetecilere verdiği demeçte, Glover'ın yoğun programı ve diğer sorunların bir kombinasyonunun üçüncü sezon için yazılı bir gecikmeye yol açtığını söyledi. FX, her iki sezonu da 2020 baharında arka arkaya çekme planıyla Ağustos 2019'da Atlanta'ya erken bir dördüncü sezon onayı verdi. Pandemi bu programı da kesintiye uğrattı. Set, nihayet nisan ayında başladı.

    Üçüncü sezon, neredeyse tamamen Avrupa'da çekildi. Başarılı bir Avrupa turunun ortasında, grup yabancılar olarak yeni çevrelerinde gezinirken ve uyum sağlamak için mücadele ederken, Earn (Glover), Paper Boi (Brian Tyree Henry), Darius (LaKeith Stanfield) ve Van'ı (Zazie Beetz) takip ediyor. Dördüncü sezon için henüz bir takvim belirlenmedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top