Hesabım
    Peaky Blinders'ın Altıncı Sezonundan Fragman

    Dizinin final sezonundan ilk fragman yayında

    Steven Knight'ın dönem draması “Peaky Blinders”, son bir sezon için geri dönecek ve BBC, çetenin tekrar bir araya gelmesinin ilk fragmanını yayınladı. Cillian Murphy, Gina Gray rolünü canlandıran Anya Taylor-Joy'un yanında uzun bir ekran görünümüne sahip olarak, deneyimli suçlu Tommy Shelby olarak önde ve merkezde yer alıyor.

    Knight, geçen yıl verdiği bir röportajda hayranların altıncı sezondan neler bekleyebilecekleri hakkında konuştu ve; "Altıncı seriyle yaptığım şey, Tommy Shelby'nin faşizme karşı verdiği mücadeleyi sürdürmek. Yapmak istediğim şey, Tommy Shelby Birinci Dünya Savaşı'ndan döndüğünde duygusal olarak ölmüş olmasıydı. Yaşadıkları yüzünden kapatılmıştı ve nihilistti, ahlaksızdı ve her şeyi yapardı. Tek amacı para biriktirmekti ama faşizmle karşılaştığında bir şeyler onu hayata döndürdü ve iyi ile kötünün olduğuna karar verdi. Bu yüzden zamanını buna karşı çıkmaya adadı. Bu durum altıncı seride devam ediyor ve Tommy'nin başına izleyicilerin beklemeyeceği daha birçok şey gelecek." dedi.

    Knight, sözlerine şöyle devam etti; "Her seride yazma görevime daha fazla odaklandığımı düşünüyorum. Bunu daha önce de söyledim ama her seferinde doğru olduğuna inandım. Ve bu sefer de doğru olduğuna inanıyorum: Bu şimdiye kadarkilerin en iyisi.” Peaky Blinders”ın altıncı sezonundan sonra bir spin-off filmin prodüksiyona girmesi planlanıyor. Altıncı sezon 2022'nin başlarında yayınlanacak. Knight ayrıca, şu anda Kristen Stewart'ın Prenses Diana rolünü üstlendiği “Spencer” filminin yazarı olarak ödül tartışmalarında konuşuluyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top