Hesabım
    Ozark'ın Dördüncü Sezonunun İlk Bölümünden Fragman

    Ozark'ın son sezonunun ilk kısmı için fragman yayında!

    Netflix, 21 Ocak'ta gösterime girecek olan “Ozark”ın dördüncü ve son sezonunun ilk bölümünün fragmanını yayınladı. Dizide, Jason Bateman ve Laura Linney, kara para aklama planlarına devam etmek için Missouri'ye taşındıktan sonra, Missouri'de suç olaylarına devam eden Marty Byrde ve Wendy Byrde olarak rol alıyor.

    Dördüncü sezon, Navarro uyuşturucu kartelinin avukatı Helen Pierce'ın (Janet McTeer) öldürülmesinden sonraki süreçte çifti takip edecek. Omar Navarro (Felix Solis), Marty ve Wendy'yi Ozarks'tan kaçmaya çalışırken operasyona daha fazla dahil eder, ancak, geçmişleri onları rahatsız etmeye devam eder. Marty, karavanda Darlene Snell'e (Lisa Emery) “Navarro karteli, yeniden eroin üretmeye başlayacağınız konusunda bilgilendirildi. Sizi uyarmamızı istediler, yanıtları hızlı ve acımasız olacak." diyor.

    Geri dönen oyuncular arasında, Marty ve Wendy'nin kızı Charlotte rolünde Sofia Hublitz ve oğulları Jonah rolünde Skylar Gaertner yer alıyor. Julia Garner ve Charlie Tahan, yerel suç ailesinin üyeleri olan Ruth ve Wyatt Langmore'u oynuyor. Jessica Frances Dukes, Damian Young, Alfonso Herrera, Adam Rothenberg, John Bedford Lloyd, Joseph Sikora, Bruno Bichir, CC Castillo, Katrina Lenk, Bruce Davison, Ali Stroker ve Veronica Falcón da diğer önemli rollerde.

    Yürütücü yapımcılar arasında Jason Bateman, baş yapımcı Chris Mundy, Mark Williams, John Shiban, Patrick Markey ve Bill Dubuque, yardımcı yapımcı olarak ise Laura Linney yer alıyor. Dizi MRC Television'dan geliyor. “Ozark”ın dörüdüncü sezonu yedi bölümle başlayacak. Son yedi bölümün prömiyer tarihi ise henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top