Hesabım
    ‘Ted Lasso’ Yıldızı Brett Goldstein, Warner Bros.'la Genel Anlaşma İmzaladı

    Emmy ödüllü oyuncu/yazar Warner Bros. TV için çalışacak

    Austin Hargrave/Vanityfair

    Emmy ödüllü, “Ted Lasso” yıldızı Brett Goldstein, sert İngiliz futbol yıldızı Roy Kent'i oynadığı Apple TV Plus komedisinin arkasındaki stüdyo Warner Bros. Television Group ile uzun soluklu bir genel geliştirme anlaşması imzaladı. Anlaşma şartlarına göre, “Ted Lasso”da yazar ve yardımcı yapımcı olan Goldstein, WarnerMedia'nın HBO Max'i ve diğer yayın hizmetleri için potansiyel projeler de dahil olmak üzere tüm platformlara içerik geliştirecek, oluşturacak ve üretecek.

    Goldstein, “Ted Lasso”nun ilk sezonundaki performansıyla bir komedide yardımcı erkek oyuncu dalında Emmy kazandı. Şu anda, hit dizinin ikinci sezonundaki çalışmasıyla 2022 Writers Guild Ödülleri, Screen Actors Guild Ödülleri ve Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri'ne aday gösteriliyor. “Ted Lasso”nun üçüncü sezonunun prodüksiyonu yakında başlayacak.

    Brett Goldstein, “Ted Lasso” üzerindeki çalışmasının yanı sıra, Ağustos 2020'deki galasından önce ikinci sezon için yenilenen AMC antolojisi “Soulmates”in ortak yaratıcısıydı ve yakında çıkacak olan Apple TV Plus komedisi “Shrinking”i yazıp, sorumlu yapımcılığını yapıyor. WBTV projeyi üstleniyor, yapımcı Bill Lawrence olurken, başrolü Jason Segel üstleniyor. Goldstein ayrıca iHeartRadio Ödülü'ne aday gösterilen “Films To Be Buried With” adlı podcast'e de ev sahipliği yapıyor.

    Goldstein, "Sunset Blvd'deki Joe Gillis karakterine çok benzetiliyorum, her zaman Warners'ta kendi park yerimin olmasını hayal ettim ve bu hayalin gerçekleştiğini görmek olağanüstü. Umarım karşılaştırma burada biter ve yaşlı, çılgın bir film yıldızı tarafından vurulmuş olarak bir havuzda ölmem. Bu olmadığı sürece, Warners'taki mükemmel kardeşlerle yeni ve heyecan verici maceralara atılacağım için çok heyecanlıyım ve büyük onur duyuyorum." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top