Hesabım
    J.J. Abrams ve David E. Kelley, Apple Dizisi İçin Bir Araya Geliyor

    Apple, yeni dizi için rüya takım kuruyor

    Apple, David E. KelleyJ.J. Abrams ve Dustin Thomason'ın arka planda yer aldığı Presumed Innocent adlı bir dizi için çalışmalara başladı. Scott Turow'un aynı adlı romanından esinlenen mahkeme salonu gerilim dizisi, kendilerinden birinin şüpheli durumuna düşmesi üzerine Chicago Savcılık Bürosu'nu alt üst eden, korkunç bir cinayetin hikayesini anlatıyor. Apple, mini diziye sekiz bölümlük bir sipariş verdi.

    Kelley, romanı beyazperdeye uyarlıyor ve David E. Kelley Productions aracılığıyla baş yapımcı ve showrunner olarak görev yapacak. JJ Abrams ve Ben Stephenson, Bad Robot adına yürütücü yapımcılığı üstlenecek. Dustin Thomason, ayrıca David E. Kelley Productions'tan Matthew Tinker ile birlikte yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyor. Turow ve Bad Robot'tan Rachel Rusch Rich, yardımcı yapımcı olarak görev yapacak. Warner Bros. Television stüdyo olarak hizmet verecek.

    Bad Robot, şu anda WB'de genel bir anlaşma altında. Gösteri, daha önce Hulu dizisi “Castle Rock”ta birlikte çalışan Thomason ve Abrams arasındaki ikinci işbirliğini işaret ediyor. Thomason, diziyi ortak yarattı ve Abrams'ın baş yapımcılığıyla birlikte showrunner olarak görev yaptı. Thomason ayrıca WGN America'daki “Manhattan” ve Fox'taki “Lie to Me” gibi şovlardaki çalışmalarıyla tanınıyor.

    Bu proje, üretken TV yaratıcısı Kelley için bir dizi yeni projenin en sonuncusu. "Presumed Innocent"e ek olarak, Netflix'te "Anatomy of a Scandal" ve Disney Plus'ta "Big Shot" dizileri var. Sırada Netflix'te "A Man in Full" ve "The Lincoln Lawyer", Peacock'ta "The Missing" ve HBO Max'te "Love and Death" var. Abrams ise şu anda HBO dizisi “Westworld”ün yönetici yapımcılığını yapıyor ve daha önce Apple ile hem “Little Voice” hem de “Lisey's Story”de yönetici yapımcı olarak çalışmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top