Hesabım
    Disney Plus'ın Soygun Dizisi ‘Culprits’in Başrolleri Belli Oldu

    Dizi, karanlık ve eğlenceli bir soygun dizisi olacak

    Gemma Arterton (“The King’s Man”) ve Kirby Howell-Baptiste (“The Good Place”), Disney Plus dizisi “Culprits”in kadrosuna katıldı. "Karanlık ve komik bir soygun dizisi" olarak tanımlanan dizi, bir soygunun ardından mürettebatın seri katil gibi görünen biri tarafından birer birer öldürülmesini takip ediyor. Dizinin ana çekimleri başlamış durumda.

    Candyman yıldızı Nathan Stewart-Jarrett, daha önce sekiz bölümlük dizinin başrolü Joe olarak duyurulmuştu. Arterton, Dianne'i, Howell-Baptiste ise Memur karakterini oynayacak. Onlara, psikopat rolünde Niamh Algar (“Deceit”), Youssef rolünde Kamel El Basha (“The Insult”), Azar rolünde yeni oyuncu Tara Abboud, Jules rolünde Kevin Vidal (“Strays”), Devil rolünde Ned Dennehy (“Good Omens”) ve Vincent rolünde Eddie Izzard (“Victoria ve Abdul”) eşlik edecek.

    “Cuprits” Character 7 yapımı bir dizi olacak. Yürütücü yapımcılığını Stephen Garrett (“The Undoing”) ve film yapımcısı J. Blakeson (“I Care A Lot”) üstleniyor. Johanna Devereaux, Disney Plus adına yürütücü yapımcılığı üstlenecek. Morenike Williams (“Killing Eve”) yapımcı olarak yer alıyor. Blakeson ayrıca ilk beş bölümü yönetecek, Claire Oakley (“Make Up”) ise kalan üç bölümü yönetecek.

    “Culprits”, Disney Plus'ın Star markası altında görevlendirilen ilk Birleşik Krallık orijinal dizilerinden biri. Yayıncı, 2024 yılına kadar 60 yerel yapım planlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top