Hesabım
    ‘Super Pumped’, Showtime'dan İkinci Sezon Onayı Aldı

    İkinci sezon Facebook'un hikayesini anlatacak

    İş antolojisi dizisi “Super Pumped”, Showtime tarafından ikinci sezon için yenilendi. Haber, ViacomCBS yatırımcı günü sunumunun bir parçası olarak duyuruldu. Dizinin her sezonu, iş dünyasından farklı bir ana hikayeye odaklanacak. Uber'in yükselişine odaklanan ilk sezon, 27 Şubat'ta Showtime'da başlayacak ve Mike Isaac'in “Super Pumped: The Battle for Uber” kitabına dayanıyor.

    İkinci sezon, Isaac'in Facebook ve onun başlangıçtan sosyal medya güç merkezine geçişi hakkındaki yakında çıkacak kitabına dayanacak. Bu metamorfozun merkezindeki Sheryl Sandberg ve Mark Zuckerberg arasındaki ilişkiye ve bunun sonucunda kasıtlı ve kasıtsız olarak dünyayı değiştiren güçlere odaklanacak. “Super Pumped”, kanalın hit dizisi “Billions”ın arkasındaki ekip olan yazarlar Brian KoppelmanDavid Levien ve Beth Shacter'dan geliyor. Üçü de “Super Pumped”da yönetici yapımcı ve ortak showrunner olarak görev yapıyor.

    Paul Schiff, Stephen Schiff ve Allyce Ozarski gibi bir baş yapımcı olarak hizmet verecek. Dizi, Koppelman ve Levien'in Showtime ile yaptığı genel anlaşmanın kapsamına giriyor. “Super Pumped”ın ilk sezonunda başrolleri Joseph Gordon-LevittKyle Chandler ve Uma Thurman paylaşıyor. Sezon, Uber'in sonunda bir toplantı odası darbesiyle devrilmiş olan hırslı CEO'su Travis Kalanick (Gordon-Levitt) ve onun akıl hocası Bill Gurley (Chandler) ile ara sıra çalkantılı ilişkisi üzerine dönüyor.

    Uber'in başarısı ve ardından yaşananlar seyirciye aktarılacak. Thurman, Uber yönetim kurulu üyesi olan The Huffington Post'un anlayışlı iş kadını ve kurucu ortağı Arianna Huffington olarak rol alıyor. İlk sezon kadrosunda ayrıca Elisabeth Shue, Kerry Bishé, Jon BassBridget Gao Hollitt ve Babak Tafti yer alıyor. İkinci sezon için tamamen yeni bir kadro kurulacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top