Beyazperdem
  • Arkadaşlarım
  • Sinemalarım
  • Hızlı Puanlayıcı
  • Koleksiyonum
  • Hesabım
  • Yarışmalar
  • Çıkış
Kyle Chandler
facebookTweet
Görev Oyuncu, Yönetmen
Uyruk Amerikalı
Doğum tarihi 17 Eylül 1966
Yaş 52
31
yıllık kariyer
32
film ve dizi

Filmografi

Godzilla vs Kong
Godzilla vs Kong
12 Mart 2020
Catch-22
Catch-22
2019
Ay'da İlk İnsan
Ay'da İlk İnsan
19 Ekim 2018
Oyun Gecesi
Oyun Gecesi
4 Mayıs 2018
Yaşamın Kıyısında
Yaşamın Kıyısında
2 Şubat 2017
Carol
Carol
5 Şubat 2016
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Fotoğraflar

81 Fotoğraf

Haber

Catch-22: George Clooney’nin Yerine Kyle Chandler Geldi
HABERLER - Sanatçılar
14 Nisan 2018 Cumartesi
Godzilla 2'nin Oyuncu Kadrosu ve Hikayesi Belli Oldu
HABERLER - Yapım Aşamasında
20 Haziran 2017 Salı
Godzilla 2'nin Çekimleri Başladı
Bloodline’ın Ne Zaman Başlayacağı Belli Oldu
HABERLER - Gündemdeki Diziler
18 Nisan 2017 Salı
Açılsın takvimler
16 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top