Hesabım
    Thomas Vinterberg Dizisi ‘Families Like Ours’ Studio Canal'la Geliyor

    Oscar adayı yönetmenden TV dizisi yolda!

    AP

    StudioCanal, Oscar ödüllü Danimarkalı yönetmen Thomas Vinterberg'in (Another Round) yeni dizisi Families Like Ours'a katıldı ve Vinterberg'in ilk televizyon dizisinin ortak yapımcılığını yapmak üzere Danimarkalı prodüksiyon şirketi Zentropa'yla ortak oldu. StudioCanal, bu sonbaharda Danimarka, İsveç ve Çek Cumhuriyeti'nde çekilecek olan altı bölümlük dizinin dağıtımını da yapacak.

    Dizi, Vinterberg ve Bo Hr. Hansen (Darkness: Those Who Kill) tarafından yazıldı. Families Like Ours, ülkeyi yıkıcı bir sel vurduğunda ve toplu tahliyeleri zorunlu kıldığında bozulan pastoral bir Danimarka yazında geçiyor. Gücü yetenler zengin ülkelere seyahat ederken, daha az varlıklı olanlar daha zorlu yerlere taşınmak için hükümet tarafından finanse edilen bir program kullanmak zorunda kalıyor.

    Hikayede, ilk kez aşık olan bir lise öğrencisi olan Laura, boşanmış ebeveynleri arasında seçim yapmak zorunda kalır. Studio Canal yöneticisi Ron Halpern, "Families Like Ours, çağdaş yaşamdaki bazı inanılmaz önemli temaları ele alıyor ve her zaman Vinterberg'in çalışmalarında olduğu gibi bu, her karakter için büyük bir empati ile yürütülecek." dedi.

    TV Françoise Guyonne Zentropa Entertainments ve TV 2 Denmark, Danimarka Film Enstitüsü Kamu Hizmeti Fonu ve Avrupa Birliği'nin Yaratıcı Avrupa Medya programının desteğiyle diziyi geliştirdi. Canal+, Fransa için diziyi devreye aldı. StudioCanal, Fransa dışında, dünya çapındaki satışları denetleyecek. TrustNordisk, Benelüks ve İskandinavya satışlarını üstlenecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top