Hesabım
    Matt Reeves, The Batman Dizisi Hakkında Konuştu

    Arkham, Batman'in en büyük kötü adamlarına ev sahipliği yapacak

    Games Radar'ın bildirdiğine göre, The Batman ile aynı dünyada var olacak olan HBO Max'teki Gotham City PD spin-off serisi Arkham'a odaklanmak için vites değiştiriyor. Gotham City PD merkezli gösteri, Batman'in kariyerinin "Birinci Yılında" geçecek ve The Batman'deki olaylardan önce gerçekleşecek. Dizi, filmin Gotham City'deki yolsuzluğun anatomisini incelemesi üzerine inşa edilecek. Yönetmen Matt Reeves, dizinin Batman'in haydutlar galerisinden birçok karaktere ev sahipliği yapan efsanevi Arkham Asylum'a geçişinden bahsetti.

    Reeves, "Gotham City PD olayındaki hikaye bir nevi evrim geçirdi. Aslında, şimdi Arkham dünyasında tam olarak ne olacağının alemine daha fazla giriyoruz. Bir korku filmi ya da Arkham'daki perili ev gibi düşünebilirsiniz. Yine Gotham'ın filmdeki gibi bir karakter olduğu fikri, Arkham'ın bir karakter olarak var olmasını gerçekten istiyorum. Böylece, bu ortama girersiniz ve bu karakterlerle gerçekten yeni hissettiren bir şekilde karşılaşırsınız. Ve böylece Gotham üzerindeki çalışmalarımızda, bu hikaye gelişmeye başladı. Sonuç olarak 'Bekle, buna gerçekten eğilmeliyiz' hissine kapılmaya başladık." dedi. 

    Arkham, Batman mitosunun önemli bir parçası ve pek çok hayran, tarihini ve Batman'le nasıl bağlantılı olduğunu ele alan bir dizinin keşfedilmesi ilginç bir öncül olacağı konusunda hemfikir. The Dark Knight'ın aktif bir kanunsuz olarak ilk yılında Batman'den önce geçeceği söylenen dizinin, Gotham'ın en kötü durumda olacağının bir göstergesi olabilir. Colin Farrell'ın Penguen'ine odaklanan başka bir yan ürün, Oswald Cobblepot'un Gotham'ın yeraltı dünyasındaki yükselişini izleyecek olan çalışmalarda şu sıralar yer alıyor. Elbette filmde Penguen'le çok kısa bir zaman harcıyoruz, ancak bu, seyirciyi onun hikayesinin potansiyeline ve Gotham'ın suçlu göbeği ve Batman'in kötü adamlarının panteonu arasındaki yerine bağlamaya yetiyor.

    Dizinin yapımcılarından Dylan Clark, dizinin Scarface'e benzediğini söyledi. Batman, bu hafta sonu Amerika'da 128,5 milyon dolara açıldı. Bu, iki yıl önce pandeminin başlamasından bu yana ikinci en büyük açılış hafta sonu (İlki Spider-Man: No Way Home). The Batman'ın ABD açılışı, 2022'nin şimdiye kadarki en büyük açılışı ve şu anda tüm zamanların en iyi beşinci mart açılışı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top