Hesabım
    Oscar Ödüllü Renée Zellweger, İkinci Dünya Savaşı Dizisinde

    Zellweger, NBC Universal'la yeni bir diziye başlıyor

    Renée Zellweger, NBCUniversal ile başka bir TV rolü için anlaştı. Aktrisin Peacock'ta geliştirilmekte olan “Avenger Field” dramasında rol alacağı  bildirildi. MGM Television'ndan gelen bir saatlik drama dizisi, Hitler'le savaşmak için WASP'ler (Kadın Hava Kuvvetleri Hizmet Pilotları) adlı, tamamen kadın ABD Hava Kuvvetleri üyelerinden oluşan ve gizli bir şekilde kurulan topluluğun hikayesini anlatıyor.

    Dizi, WASP lideri Jackie Cohran'ın (Zellweger) gerçek hikayesinden ve herkesi güvenli bir şekilde eve getirmek için sistem, şüpheciler ve hatta sabotajlarla savaşan çeşitli kadın gruplarından esinlenecek. Felicia D. Henderson, WaterWalk Entertainment aracılığıyla yazar, dizi sorumlusu ve yönetici yapımcı olarak görev yapmak üzere projeye dahil oldu. Susanna White diziyi yönetecek ve yürütücü yapımcılık yapacak. Zellweger, Big Picture Co. adı altında Carmella Casinelli ile birlikte yürütücü yapımcılardan biri olacak.

    Diziyle ilgili haberler, Zellweger'ın Pam Hupp'u canlandırdığı gerçek bir suç draması olan NBC mini dizisi “The Thing About Pam”in çıkışıyla aynı gün geliyor. Zellweger ayrıca, yakın zamanda Netflix dizisi “What/If”te de rol aldı. Öncelikle film çalışmalarıyla tanınıyor ve Judy Garland biyografik filmi “Judy”deki rolüyle büyük beğeni topladı. Zellweger film için Oscar, BAFTA, Altın Küre, Screen Actors Guild ve Critics Choice Ödülü'nü kazandı. Diğer önemli film rolleri arasında “Bridget Jones” serisi, “Chicago”, “Cold Mountain” ve “Jerry Maguire” yer alıyor.

    Henderson daha önce BET dizisi “The Quad”ın ortak yaratıcısıydı ve Showtime için “Soul Food” filminin dizi versiyonunu geliştirdi. Ayrıca, “The Fresh Prince of Bel-Air”, “Moesha”, “Everybody Hates Chris”, “Empire” ve “Fringe” gibi diziler için de yazarlık yaptı. Şu anda yaklaşan Netflix dizisi “First Kill”in showrunner'ı. White, “Generation Kill”, “Boardwalk Empire”, “The Deuce”, “Billions” ve “Trust” dahil olmak üzere çok çeşitli şovlar yönetti. Ayrıca “Dadı McPhee Dönüyor”, “Bizim Türümüz Hain” ve “Kadın İleride Yürür” gibi yapımların da yönetmenliğini yaptı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top