Hesabım
    Süper Kahraman Dizisi 'Ms. Marvel'dan Fragman

    Genç süper kahramanın yükselişi bu yaz Disney'de!

    Disney Plus, Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü fazının bir parçası olarak, kendi solo serisinde, hayranların en sevdiği çizgi roman karakterinin gelişini anlatan Ms. Marvel'in ilk resmi fragmanını yayınladı. Dizide yeni yetenek Iman Vellani, Jersey City'den kendi hayran kurgusunu yazan (çoğunlukla idolü Captain Marvel hakkında) sıradan bir genç olan Kamala Khan'ı canlandırıyor ve sonunda kendini beklenmedik güçlerin etkisi altında buluyor.

    Altı bölümlük dizinin 8 Haziran'da Disney Plus'ta yayınlanması planlanıyor. İlk fragman bize, zamanının çoğunu aklı havada geçirerek, en sevdiği süper kahraman olmayı ya da özel olarak sevdiği bir çocuğa aşık olmayı hayal ederek geçiren Kamala Khan'ın zihnine dair açıklayıcı bir hızlandırılmış kurs veriyor. Tabii ki, Kamala tekrar gerçeğe dönmesi gerektiğine karar verdiğinde, inanılmaz güçlerin etkisine giriyor. Ancak, kökenleri çizgi romanlara göre biraz değiştirilmiş gibi görünüyor, Kamala'nın boyutunu değiştirmek veya uzuvlarını germek yerine enerjiyi yaratıp kullanabildiği görülüyor.

    Disney Plus serisinin prodüksiyonu 2021 yılının mayıs ayında sona erdi ve aynı ayın başlarında Kamala'nın resmi Ms. Marvel logosundaki "S" ile Kaptan Marvel'in devamı The Marvels'ta görüneceğine dair heyecan verici bir onay aldı. Süper kahraman devam filminde Brie Larson'ın canlandırdığı Carol Danvers'a ek olarak, geçen yıl Disney Plus şovu WandaVision'da çıkış yapan Teyonah Parris'in Monica Rambeau'sunda bir başka Marvel daha yer alacak.

    Kadroda, Vellani'ye ek olarak Kareem/Red Dagger rolünde Aramis Knight, Kamala'nın ağabeyi Amir rolünde Saagar Shaikh, Kamala'nın en iyi arkadaşı Bruno Carrelli rolünde Matt Lintz, Kamran rolünde Rish Shah, Zoe Zimmer rolünde Laurel Marsden ve Kamala'nın ebeveynleri olarak Zenobia Shroff ve Mohan Kapur yer alırken, Yasmeen Fletcher, Laith Nakli, Azhar Usman, Travina Springer, Nimra Bucha, Alyy Khan ve Alysia Reiner, şu anda bilinmeyen rollerde yer aldı. Sezonun yönetmenleri Adil El Arbi, Bilall Fallah, Sharmeen Obaid-Chinoy ve Meera Menon oldu. Ms. Marvel, 8 Haziran'da Disney Plus'ta toplam altı bölümle prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top