Hesabım
    "Ghost in the Shell: SAC_2045"in İkinci Sezonundan Fragman

    Sevilen anime serisi, ikinci sezonuyla geri dönüyor!

    İlk sezonun Netflix'te yayınlanmasından iki yıl sonra, yayıncı Ghost in the Shell: SAC_2045'i sadece birkaç ay içinde başka bir sezon için getiriyor. 3D animasyon dizisi, distopik bir dünyada savaş sırlarını ortaya çıkarmakla görevlendirilen sentetik ve sibernetik bir insan olan Binbaşı Motoko Kusanagi'nin (Atsuko Tanaka ve Mary Elizabeth McGlynn tarafından seslendirilen) liderliğindeki bir ekibin görevlerini anlatıyor.

    Netflix tarafından bugün açıklanan anime ile ilgili içerik listesinin bir parçası olarak, dizinin fragmanı 23 Mayıs olarak kararlaştırılan çıkış tarihiyle birlikte açıklandı. Fragman, aksiyonla dolu ve hayal edebileceğiniz her silahı içeren ikinci sezonu dört gözle bekleyebileceğimizi gösteriyor. Sıradan silahlardan, geleneksel Ghost in the Shell ölümcül robotlarına ve hatta füzelere ve nükleer saldırı tehdidine kadar, ikinci sezon, sürdürülebilir savaş kavramını tehlikeye atan bir fikir ortaya koyuyor ve geri kalan ülkelerin uğruna savaştığı fütüristik bir çatışma ortamı yaratıyor.

    Fragmanda ayrıca, yeni bir tehdidin arttığı da ortaya çıkıyor: Kendilerini "N" olarak tanımlayan bir grup. Siber beyinleri alt üst olan ve onları post-insan olarak bilinen süper bireyler haline getiren insanlar. Hızlılar, yetenekliler, zorlu rakipler gibi görünüyorlar ve bağımsızlıklarını istiyorlar. Fragman, bu sezonun da politikleşeceğini ve özgür irade ve isyan gibi konulara değineceğini belirten 1984 referansıyla sona eriyor. Ghost in the Shell: SAC_2045, yazar Masamune Shirow'un 1980 Japon manga serisine dayanıyor.

    Dizi, bir ortam olarak Ghost in the Shell: Stand Alone Complex serisini kullanıyor. Manga serisi aynı zamanda kült bir miras kazanan ve bugüne kadar sadık bir hayran kitlesini koruyan beğenilen bir anime serisine de ilham verdi. 2017'de Binbaşı rolünde Scarlett Johansson'ın oynadığı bir film uyarlaması yayınlandı, ancak, hem hayranlar hem de eleştirmenler tarafından olumsuz karşılandı. Ghost in the Shell: SAC_2045'in ikinci sezonu, Netflix için Ultraman animasyon dizisini ve Blade Runner: Black Lotus'u yöneten Kenji Kamiyama ve Shinji Aramaki tarafından yönetiliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top