Hesabım
    Anime Serisi ‘Resident Evil: Infinite Darkness’tan Altyazılı Fragman

    Dizi, bu yaz prömiyer yapacak.

    Yeni anime dizisi Resident Evil: Infinite Darkness, 8 Temmuz Perşembe günü Netflix'te prömiyer yapacak. Netflix, 8 Temmuz prömiyer tarihini açıklamanın yanı sıra, Infinite Darkness için yeni bir tam uzunlukta fragman da yayınladı. Popüler Resident Evil korku oyunu serisine dayanan dizide, Leon S. Kennedy rolünde Nick Apostolides ve Claire Redfield rolünde Stephanie Panisello yer alıyor. Yönetmenliği Eiichiro Hasumi, müzikleri ise Yugo Kanno'ya ait.

    Altı yıl önce (2000), Penamstan iç savaşına müdahale eden ABD özel kuvvetlerine ait helikopter gökten düştü. Aynı savaş alanında bulunan ABD Ordusu Mad Dogs, komuta merkezinden gelen emirleri reddetti ve bunun yerine kazadan kurtulanları kurtarmaya gitti. Ancak, özel kuvvetler çoktan imha edildi. Kaptanları Jason tarafından yönetilen The Mad Dogs da hayatta kalmak için kaçmak zorunda kaldı. Ancak, o yerde, Jason ve birimi, sözde ölü özel kuvvetlerin garip şekillerde hareket ettiğini gördü.

    Günümüzde (2006), çok gizli bir Beyaz Saray dosyasında bir bilgisayar korsanlığı olayı meydana gelir. Leon S. Kennedy ve "Penamstan Kahramanı" Jason dahil olmak üzere dört ajan, bu olayı araştırmak için Beyaz Saray'a davet edilir. Bununla birlikte, ışıklar aniden söndüğünde, SWAT ekibinin yanı sıra gizemli zombi sürüsünü alt etmek zorunda kalırlar. Daha sonra, çok gizli dosyanın Şangay'daki bir biyoloji laboratuvarıyla ilgili olduğu ortaya çıktı. Leon ve diğer üç ajan ipuçlarını araştırmaya karar verir. Son teknoloji bir denizaltında Şangay'a doğru yola çıktıklarında, fare benzeri Bio Organik Silahlar (B.O.W.) aniden saldırarak onları bir ölüm kalım durumuna iter. Terra Save personeli Claire Redfield, mültecilere destek sağlamak için Penamstan'da kalırken sözsüz bir çocuğun çizdiği tuhaf bir imajla karşılaşır. Bir viral enfeksiyon kurbanı tasvir ediyor gibi görünen bu çizimden etkilenen Claire, kendi soruşturmasına başlar. Sonunda Penamstan iç savaşı sırasında yürütülen korkunç bir deney bulur. Leon ve Claire, her şeyin Penamstan'da başlamış olduğu akıl almaz bir gerçeğe yaklaşır. Ayrıca, barışı bozabilecek bir terörün yavaş yavaş yaklaştığını da keşfederler.

    Eiichiro Hasumi'nin yönettiği Resident Evil: Infinite Darkness'ın başrollerinde Nick Apostolides; Leon S. Kennedy, Stephanie Panisello; Claire Redfield, Ray Chase; Jason, Jona Xiao; Shen May, Billy Kametz; Patrick, Joe J. Thomas; Graham, Doug Stone; Wilson ve Brad Venable; Ryan rolünde yer alacak. CG anime prömiyerini 8 Temmuz'da Netflix'te yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top