Hesabım
    Gerilim Dizisi ‘Cleaning Lady’, İkinci Sezon Onayı Aldı

    Yeni sezon onayı, ilk sezon finalinden hemen sonra geldi

    Fox, "The Cleaning Lady"nin ikinci sezonunu onayladı. Fox Entertainment Başkanı Michael Thorn, “Bu yürek burkan, duygu yüklü hikaye, hasta oğlunun hayatını kurtarmak için yeraltı suç dünyasında gezinmeye zorlanan belgesiz bir işçi hakkında güçlendirici, merak uyandıran anlatımıyla tüm platformlardaki izleyicileri büyüledi.” dedi.

    'The Cleaning Lady', günümüzün en önemli sosyal sorunlarının çoğunu cesurca ve sert bir şekilde değiniyor. Fox, diziye olan tepkilerden ve ilgiden oldukça memnun. Dizi, hasta oğlu Luca'yı (Valentino ve Sebastien LaSalle) kurtarmak için tıbbi tedavi için ABD'ye gelen Kamboçyalı doktor Thony'yi (Élodie Yung) takip ediyor. Oğluna hayatı tehdit eden bir bağışıklık yetmezliği teşhisi konur ve kocası Marco (Ivan Shaw) kumar bağımlılığıyla boğuştuğu için vize alamaz. Thony, çocuğu kendi başına kurtarmak zorunda kalır. Ancak, güçlü bir suç örgütünün teğmeni ile beklenmedik bir karşılaşma, onun suç örgütü için temizlikçi bir kadın olmasına yol açar.

    Dizide ayrıca, Martha Millan, Adan Canto, Oliver Hudson, Sean Lew ve Faith Bryant da yer alıyor. “The Cleaning Lady”, Arjantin dizisi “La Chica Que Limpia”ya dayanıyor ve bir de sinema filmi mevcut. Amerikan televizyon yapımcısı Miranda Kwok diziyi geliştirdi. Melissa Carter dizi sorumlusu ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Shay Mitchell, David Dean Portelli, Rose Marie Vega ve Paola Suarez de baş yapımcılar. Pilot bölümün yönetmenliğini ve yapımcılığını Michael Offer üstlendi. Warner Bros. Television stüdyo olarak hizmet veriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top