Hesabım
    Orphan Black'e Devam Serisi Geliyor: "Echoes"

    AMC, devam dizisi için anlaşmayı imzaladı

    AMC, resmi olarak "Orphan Black" için bir devam dizisi onayı verdi. “Orphan Black: Echoes” başlıklı yeni dizi, yakın gelecekte geçiyor ve insan varoluşunun bilimsel manipülasyonunun keşfine derin bir dalış yapıyor. Birbirlerinin hayatlarına girip bir yolculuğa çıkan, kimliklerinin gizemini çözen ve bir aşk ve ihanet hikayesini ortaya çıkaran bir grup kadını takip ediyor.

    AMC, diziye 10 bölümlük bir sipariş verdi. 2023'te AMC ve AMC Plus'ta piyasaya sürülmesi bekleniyor. AMC yöneticisi Dan McDermott, “'Orphan Black', BBC America'da dikkat çekici bir yolculuğa imza attı, milyonlarca kendini adamış ve son derece bağlı hayran çeken, akıllı ve sürükleyici bir hikaye. Tatiana Maslany'nin yıldız kazandıran ve Emmy ödüllü performansıyla büyülenen bir film oldu. Anna, John ve Boat Rocker'daki ortaklarımızla geri dönmek ve bu zengin dünyanın #CloneClub'a layık yepyeni bir versiyonunu sunmak için sabırsızlanıyoruz." dedi.

    Anna Fishko, yazar, showrunner ve baş yapımcı olarak görev yapmak üzere projede. Dizinin 17 bölümünü yöneten “Orphan Black”in ortak yaratıcısı John Fawcett, Echoes'un yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlenecek. Gösteri, Boat Rocker tarafından küresel olarak dağıtılacak. Orijinal dizinin baş yapımcıları olan Boat Rocker'dan David Fortier ve Ivan Schneeberg, yeni dizinin de baş yapımcıları olarak geri dönüyorlar.

    “Orphan Black”, Fawcett ve Graeme Manson tarafından ortaklaşa oluşturuldu. Dizi 2013'te başladı ve BBC America'da beş sezon boyunca yayınlandı. Tatiana Maslany'nin bir klon olduğunu ve birinin onu ve klon "kız kardeşlerini" öldürmeyi planladığını keşfeden bir kadın olarak rol aldı. Hem dizi, hem de Maslany'nin performansı eleştirmenler tarafından iyi karşılandı. Gösterinin devamı sırasında üç Emmy ve Altın Küre'ye aday gösterildi ve 2016'da bir drama dizisinde en iyi kadın oyuncu olarak Emmy ödülünü kazandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top