Hesabım
    Erika Christensen, ABC Draması ‘Will Trent’in Kadrosunda

    Dizinin başrol oyuncuları belli oldu

    Erika Christensen, ABC'deki “Will Trent” dizisinde diğer başrolü üstlenecek. Christensen, Karin Slaughter'ın çok satan “Will Trent” roman serisine dayanan dramada, adı daha önce duyurulan diğer başrol Ramón Rodriguez'le birlikte rol alacak. Dizi, Georgia Soruşturma Bürosu'ndan (GBI) Özel Ajan Will Trent'i (Rodriguez) takip ediyor.

    Trent, doğumda terk edildi ve Atlanta'nın bunalmış koruyucu aile sisteminde zorlu bir reşit olmaya katlandı. Ama şimdi, kimsenin eskisi gibi terk edilmediğinden emin olmak için benzersiz bakış açısını kullanmaya kararlı ve GBI'deki en yüksek temizleme oranına sahip. Christensen, Atlanta Polis Departmanı'nda her şeyi görmüş ama yine de polis olmanın kasvetli dünyası hakkında şakalar yapabilen bir dedektif olan Angie'yi oynayacak. Aynı zamanda Will'le karmaşık bir ilişkisi var.

    İkisi de bir grup koruyucu ailede çocuk olduklarından, her zaman birbirlerine bakmalarına yardımcı oldular. Angie, bağımlılıkla mücadele ediyor ve çocukluğunun karanlık travmalarıyla henüz yüzleşmedi. Christensen en son Disney Plus yapımı “Cheaper by the Dozen”ın yeniden çevriminde ve Steven Soderbergh filmi “Kimi”de rol aldı. Daha önce ABC dizisi “10 Days in the Valley” ve “Wicked City”de rol aldı. Ayrıca popüler NBC dizisi “Parenthood” da yer aldı.

    Christensen, “Traffic”, “Flight Plan”, “The Upside of Anger”, “Swimfan” ve “The Banger Sisters” gibi uzun metrajlı filmlerdeki rolleriyle de tanınıyor. Liz Heldens ve Dan Thomsen, “Will Trent”in yazarları ve yürütücü yapımcıları, Slaughter'ın da baş yapımcılığını üstleniyor. Rodriguez, başrolün yanı sıra yapımcı olarak da görev yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top