Hesabım
    Netflix'ten Sanal Etkinlik: "Geeked Week 2022"

    Geeked Week’ten yeni fragman, sunucu listesi ve daha fazla detay

    Netflix'in türe özel eğlence merkezi Netflix Geeked tarafından düzenlenen Geeked Week 2022 hiç olmadığı kadar görkemli bir şekilde geri dönüyor! Netflix’in tür dizilerini, filmlerini ve oyunlarını öne çıkaran beş günlük ücretsiz sanal etkinlik, sevdiğiniz pek çok şeyi 6 Haziran Pazartesi - 10 Haziran Cuma günleri arasında sizlerle buluşturacak. 

    Bu etkinlikte sizi nelerin beklediğini merak ediyorsanız, Stranger Things’in eşsiz yıldızı David Harbour tarafından seslendirilen yepyeni fragmanımıza göz atabilirsiniz. Baş Aşağı Dünya’ya yapılacak bir yolculuğun yanı sıra The Sandman, The Umbrella Academy, Manifest, The Gray Man, Alice in Borderland, Day Shift, Resident EvilDeniz Canavarı gibi içeriklerle ilgili son haberler ve ilk kez duyuracağımız özel Netflix oyunları Netflix tutkunlarıyla buluşmayı bekliyor. 

    Etkinliğin her gününde, 60’tan fazla Netflix projesiyle ilgili oyuncu kadrosu tanıtımlarına, sanatçı röportajlarına, özel videolara, sürpriz duyurulara ve çok daha fazlasına yer verilecek. Geeked Week’in her günü farklı bir temaya odaklanacak: 6 Haziran Pazartesi - Dizi; 7 Haziran Salı - Film;  8 Haziran Çarşamba - Animasyon;  9 Haziran Perşembe - Stranger Things ve 10 Haziran Cuma - Oyunlar. 

    Tüm bu haberleri Geeked Week’in heyecan verici sunucuları sizlere ulaştıracak. İşte bu isimlerden bazıları: Jacob Bertrand, jstoobs, Jaeden Martell, Reece Feldman (nam-ı diğer guywithamoviecamera), Ella Purnell, Tiffany Smith, Felicia Day, B Dave Walters, Geoff Keighley ve Mari Takahashi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top