Hesabım
    ‘Star Wars’ Dizisi ‘Andor’dan Yeni Fragman

    Star Wars Evreni, büyümeye devam ediyor

    Diego Luna'nın Cassian Andor'u çok çok uzaklardaki bir galaksiden, yakınınızdaki bir televizyon ekranına gidiyor. “Rogue One”ın bir önceki hikayesi olan “Andor”, iki bölümlük bir lansmanla 31 Ağustos'ta Disney+'ta prömiyer yapacak. Bu sezonda toplam 12 bölüm olacak. Dizinin ikinci kısmını oluşturan 12 bölüm daha kasım ayında çekime başlayacak. Kısım 2, 2022 Star Wars Kutlaması'nda duyurulduğu üzere, doğrudan “Rogue One” olaylarına bağlanacak.

    Perşembe günü, Nicholas Britell'in dizinin müziklerini yapacağı açıklandı. Yeni fragman, Star Wars Evreni'nin daha karanlık, daha sert tarafını gösteriyor ve Stellan Skarsgård'ın asi liderine ve Genevieve O'Reilly'nin Mon Mothma'sına ilk bakış sunuyor. Disney+ serisi, Jyn Erso (Felicity Jones) ve Cassian Andor (Luna) liderliğindeki bir Asi casus grubun İmparatorluk'a nasıl sızdığını anlatan 2016 bağımsız filmi “Rogue One: A Star Wars Story”nin bir ön filmi olarak hizmet ediyor.

    Star Wars: The Force Awakens”ın devasa başarısının hemen ardından, “Rogue One” dünya çapında 1 milyar doların biraz üzerinde hasılat elde etti. “Andor”, “Rogue One”daki olaylardan beş yıl öncesini konu alıyor ve İmparatorluk agresif bir şekilde galaksideki erişimini genişletirken Cassian'ın isyana nasıl ve neden katıldığını izliyor. Forest Whitaker, Klon Savaşları gazisi ve radikal isyancı Saw Gerrera olarak “Rogue One”daki performansını tekrarlıyor ve O'Reilly, Rebel Alliance'ın kurucularından biri olan Mon Mothma olarak geri dönüyor.

    “Rogue One” senaryosunu birlikte yazan ve filmin yeniden çekimlerinde adı geçmeyen yönetmen olan Tony Gilroy, 12 bölümlük seriyi yarattı. Oyuncu kadrosunda ayrıca, Adria Arjona (“Morbius”), Fiona Shaw (“Killing Eve”), Denise Gough (“Under the Banner of Heaven”) ve Kyle Soller (“Poldark”) yer alıyor. Yönetmenler arasında ise Toby Haynes (“Black Mirror: USS Callister”), Benjamin Caron (“The Crown”) ve Susanna White (“Bleak House”) yer alıyor. "Andor" haberi, Lucasfilm'in Anaheim, Kaliforniya'daki Star Wars Celebration kongresindeki ana sunumunun bir parçası olarak duyuruldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top