Hesabım
    Disney, 10 Yeni "Star Wars" Yapımıyla Geliyor!

    Star Wars evreni, 10 yeni projeyle büyümeye devam ediyor..

    Disney Plus takviminin muazzam bir genişlemesini sunan Disney, perşembe günü Lucasfilm ve Marvel Studios'un 2021'den başlayarak yayın hizmetine en az 22 yeni seri sunacağını ve Disney Animation ve Pixar Animation'dan daha da fazla serinin geleceğini duyurdu. Şirketin "Investor Day" sunumu sırasında iki saatten fazla bir süre boyunca, şirketin yaratıcı bölümlerinden her birinin başkanları, bir yıllık akış hizmetini yoğun bir şekilde vurgulayan neredeyse ezici bir yeni içerik selini ortaya çıkardı. 

    Disney'in yeni dağıtım şefi Kareem Daniel tarafından yapılan sunumda 10 yeni "Star Wars" yapımı olacağı da duyuruldu. 9 film sonra The Mandalorian'la nefes alan ve yeni seri konusunda uzun bir ara olacağını düşünen hayranlar, 10 proje haberiyle çılgına döndü ve sosyal medyada sadece bu konuyu tartışmaya başladı. Disney'in 2012'de Lucasfilm'i satın almasından bu yana serinin en agresif yaratıcı genişlemesi olan bu gelişmeden önce Disney, üçü orijinal seriden olmak üzere beş "Yıldız Savaşları" filmi yayınlamıştı. 

    İşte açıklanan 10 diziye kısa bir bakış:

    Andor: Diego Luna’nın başrolde olduğu, şu anda yapım aşamasında olan ve 2022’de gösterime girecek olan Cassian Andor’a odaklanan "Rogue One" ön hikayesi.

    Obi-Wan KenobiEwan McGregor ve Hayden Christensen'in başrollerini paylaştığı “Obi-Wan Kenobi”, Mart 2021'de prodüksiyona girecek ve ikili önceki film üçlemesindeki rollerini yeniden canlandırıyor. Yani, Srath Vader geri dönüyor! 

    The Rangers of the New Republic ve AhsokaJon Favreau ve Dave Filoni'den “The Mandalorian”ın doğrudan yan hikayeleri olacak iki dizi. İkincisi, Rosario Dawson'ı "The Mandalorian"da yarattığı başrolde gösterecek ve üç şov da "heyecan verici bir hikaye etkinliğinde" kesişecek.

    Lando: Klasik "Star Wars" haydutu Lando Calrissian'ı, "Dear White People" yaratıcısı Justin Simien, yeni bir spin-off serisi olan "Lando"da anlatacak. Karakter, 2018'de Donald Glover tarafından "Solo: A Star Wars Story"de canlandırımıştı. Glover'ın dizi için geri dönüp dönmeyeceği belli değil.

    The Acolyte: Leslye Headland'den (“Russian Doll”) High Republic döneminin son günlerinde geçen bir “gizem-gerilim” olarak adlandırılan bir kadın merkezli Star Wars dizisi.

    Star Wars: The Bad Batch: Yeni animasyon dizisi "Star Wars: The Clone Wars" adlı animasyon serisinin devamı niteliğinde.

    Star Wars: Visions: "Star Wars" evreninde 10 farklı Japon animasyon yaratıcısının kısa filmlerinden oluşan ve 2021'de gösterime girecek olan antoloji koleksiyonu.

    A Droid Story: Lucasfilm Animation ve Lucasfilm’in R2-D2 ve C-3PO'yu yeni bir maceraya yerleştiren görsel efektler ekibinden bir animasyon dizisi 

    Etkinlikte bir de “Star Wars: Rogue Squadron” adlı bir filmin çekileceği ve yönetmenliğini Patty Jenkins'in yapacağı duyuruldu.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top