Hesabım
    Recep İvedik'ten Disney Plus Duyurusu

    Şahan Gökbakar, duyuru videosunu sosyal medyadan paylaştı

    Şahan GökbakarRecep İvedik tiplemesinin olduğu bir video paylaştı ve Disney Plus'ın açılış tarihini hatırlattı. Geçtiğimiz günlerde Recep İvedik 7 filminin Disney Plus'ta yer alacağı duyurulmuştu. Serinin bütün filmleri gişede büyük başarı elde etti ve üst sıralara ambargo koydu. Gelmiş geçmiş en çok izlenen film ise Recep İvedik 5 oldu.

    Bu kez dijital platformları tercih eden Şahan Gükbakar, filmi şu sıralarda Ayvalık'ta çekiyor. Yayınlanan videoda Recep İvedik mikrofonla halka sesleniyor ve köy kahvesinde oturan insanlar konuşması bitince kendisini alkışlıyor. Gökbakar, videoyu "Haziran'da Türkiye de...Mükemmel bir haber..." notuyla duyurdu ve sosyal medya hesaplarından paylaştı. 

    Disney Pluse, 14 Haziran'da Türkiye yayınına başlamaya hazırlanıyor. Kaçış adlı ilk yerli orijinal dizisini de aynı gün yayına sokacak olan Disney Plus, Kod Adı Gri ve Dünyayla Benim Aramda adlı içeriklerinin de ilk görsellerini paylaştı. Daha çok merak edilen içerik ise Cumhuriyet'in yüzüncü yılı olan 2023'te prömiyer yapması beklenen Atatürk projesi.

    Disney+'ın yerli projeleri ve çok daha fazlasını izlemek için tıklayın...

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top