Beyazperdem
Şahan Gökbakar
facebookTweet
Görev Oyuncu, Senarist, Yapımcı
Uyruk Türk
Doğum tarihi 22 Ekim 1980 (İzmir)
Yaş 38
9
yıllık kariyer
7
film ve dizi

Biyografi

İzmir doğumlu olan Şahan Gökbakar, eğitim hayatını Ankara'da tamamladı. 1998'de girdiği Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'den 2002'de mezun oldu. Mezuniyet sonrası İstanbul'a yerleşen Gökbakar'ın televizyonda dikkat çeken ilk işi ise TV8'de bir yılbaşı gecesinde yayınlanan "Zıbın" isimli program oldu. Çeşitli eğlence programlarında sunuculuk ve oyunculuk yaptıktan sonra Alper Mestçi ile beraber hazırladıkları "Dikkat Şahan Çıkabilir" adlı mizahi skeç programıyla esas çıkışını gerçekleştirdi. Bu programın tiplemelerden biri olarak sıyırılan Recep İvedik karakteri için çekilen ilk sinema filminin ardından Gökbakar tam anlamıyla zirveye oturdu. İlki 2008'de ilk filmle vizyona giren Recep İvedik serisi 2014'ün Şubat ayında dördüncü filmle Türk sinema tarihinin şimdiye kadar en çok ...
Devamını oku

Filmografi

Kayhan
Kayhan
8 Şubat 2018
Recep İvedik 6
Recep İvedik 6
7 Kasım 2019
Recep İvedik 5
Recep İvedik 5
15 Şubat 2017
Osman Pazarlama
Osman Pazarlama
19 Şubat 2016
Recep İvedik 4
Recep İvedik 4
21 Şubat 2014
Celal ile Ceren
Celal ile Ceren
18 Ocak 2013
Recep İvedik 3
Recep İvedik 3
12 Şubat 2010
Recep İvedik 2
Recep İvedik 2
13 Şubat 2009
Tüm filmografisi

Fotoğraflar

35 Fotoğraf

Haber

Sinema İşletmeleri ve Filmciler Arasında Tansiyon Yükseliyor!
HABERLER - Sektörden
31 Aralık 2018 Pazartesi
Şahan Gökbakar “Kayhan” İle Yine Güldürmeye Geliyor!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
17 Ocak 2018 Çarşamba
Türkiye’nin rekortmen komedyeni Şahan Gökbakar yeni filmiyle dönüyor.
Şahan'dan Yeni Film Geliyor!
HABERLER - Yapım Aşamasında
13 Ekim 2017 Cuma
Kayhan geri dönüyor..
17 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top