Hesabım
    Jeff Bridges'li ‘The Old Man’ İkinci Sezon Onayı Aldı

    Henüz üç bölümü yayınlanan diziye devam kararı çıktı

    FX, “The Old Man”i ikinci sezon için yeniledi. Drama dizisinin ilk sezonu FX'te16 Haziran'da başladı. İlk sezon toplam yedi bölümden oluşacak ve dördüncü bölüm Hulu'da 30 Haziran'da yayınlanacak. Thomas Perry'nin aynı adlı romanından uyarlanan film, onlarca yıl önce CIA'den kaçan ve o zamandan beri şebekeden uzakta yaşayan Dan Chase'i (Jeff Bridges) merkezine alıyor.

    Bir suikastçı gelip Chase'i öldürmeye çalıştığında, eski ajan geleceğini garanti altına almak için geçmişini uzlaştırması gerektiğini düşünüyor. Dizide ayrıca John Lithgow, FBI Karşı İstihbarat Direktör Yardımcısı Harold Harper rolünde ve Alia Shawkat, Harper'ın koruması altındaki Angela Adams rolünde yer alıyor. EJ Bonilla, Gbenga Akinnagbe, Amy Brenneman, Bill HeckLeem Lubany ve Pej Vahdat da önemli rollerdeki diğer oyuncular.

    Jonathan E. Steinberg ve Robert Levine kitabı televizyona uyarladılar ve senaryoyu yazdılar. Warren Littlefield, Steinberg, Dan Shotz, Levine, Bridges, David Schiff ve Jon Watts baş yapımcılar. Watts ayrıca ilk iki bölümü yönetti. Dizi, 20th Television tarafından The Littlefield Company ile birlikte çekiliyor. 20th Television Başkanı Karey Burke, "Bu müthiş dizinin yayına gelene kadar uzun bir yolculuğu oldu, bu da son birkaç haftadır eleştirmenlerin ve izleyicilerin tepkisini daha da tatlı hale getiriyor ama gerçek şu ki, son üç yılda üzerinde çalışan hiç kimse, bu kadar derinden yankılanmasına şaşırmadı." dedi.

    Steinberg, Littlefield ve Shotz ortak bir açıklamada, “Bu yolculuğun bir sonraki bölümüne başlamak için daha heyecanlı olamazdık. FX ve 20th Television'daki ortaklarımız, ilk sezonun tamamlanması için bize sarsılmaz bir sabır, inanç ve destek gösterdiler, bu desteği geri ödemenin, çıtayı bir kez daha yükselten bir ikinci sezon sunmaktan başka bir yolunu düşünemiyoruz. Yapımcılar, olağanüstü ortağımız Jeff Bridges ve Jeff, John Lithgow, Amy Brenneman ve Alia Shawkat liderliğindeki yıldız oyuncularımıx adına, dizinin aldığı yanıt için inanılmaz derecede minnettarız ve geri dönmek için sabırsızlanıyoruz." dediler.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top