Hesabım
    Ali Wong'lu Gerilim "Paper Girls"ten Fragman

    Zamanda yolculuk, aile toplantılarını daha da garip hale getirir!

    Amazon Prime Video, aynı adlı sevilen çizgi roman serisinin TV uyarlaması Paper Girls için yeni bir fragman yayınladı. Dizi, yanlışlıkla bir zaman yolculuğu savaşına karıştıktan sonra birlikte çalışmayı öğrenmek zorunda kalan dört genci takip ediyor. Fragman 1988'de, Cadılar Bayramı sabahı mahalleye gazete dağıtan dört gencin gökyüzünün mora dönmesine inanamamasıyla başlıyor.

    Doğaüstü olay, kendilerini yakında gelecekte buldukları için gazete kızlarının başına gelebilecek en kötü olay değil. Görünüşe göre, dört genç iktidarda kalmak için zamanın akışını manipüle etmeye çalışan zaman yolcuları arasında bir savaşa karışıyor. Şimdi, zaman içinde yerinden edilmiş evlerine dönmeyi umarlarsa birlikte çalışmayı öğrenmeleri gerekiyor.

    Fragman, ilk başta Tiffany Quilkin (Camryn Jones), Erin Tieng (Riley Lai Nelet), Mac Coyle (Sofia Rosinsky) ve K.J. Brandman'ın (Fina Strazza) gelecekte olduklarını öğrendikten sonra kendilerini nasıl kaybolmuş hissettiklerini gösteriyor. Ancak Erin'in (Ali Wong) yetişkin versiyonuyla karşılaştıklarında, bu korkunç durumdan kurtulmak için yetişkin benliklerine güvenebileceklerini fark ederler. Tabii ki, yetişkin Erin, genç benliğinin kapısını çaldığını görünce şok olur ve her iki neslin de gerçeklerinin asla aynı olmayacağını kabul etmesi gerekecek.

    Amazon Prime Video dizisi, Brian K. Vaughan tarafından yazılan ve Cliff Chiang tarafından çizilen çizgi roman dizisinden uyarlandı. Paper Girls, 2015 ve 2019 yılları arasında 30 sayı halinde yayımlandı ve dört genç kahramanı evlerinin yolunu bulmaya çalışırken tarihin her yerine götürüp, zaman yolcularının onları tarihten silmesini engelledi. Paper Girls'ün sekiz bölümünün tamamı 29 Temmuz Cuma günü Amazon Prime Video'ya geliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top