Hesabım
    Marvel Dizisi "She-Hulk: Attorney at Law"dan Fragman

    Marvel dizisinden heyecanı artıracak fragman

    Tatiana Maslany avukat moduna giriyor. Bu cumartesi Marvel Studio'nun Comic-Con panelinde "She-Hulk: Attorney at Law" için yeni bir fragman yayınlandı. Katılan oyuncular ve ekip, diziyi Marvel'in ilk yarım saatlik TV komedisi olarak ilan etti. Maslany, Comic-Con panelinin tepesinde "She-Hulk hakkında bu kadar heyecan verici olan şey, bu şovun çok farklı olması. Bu saygısız bir mizah. She-Hulk bir süper kahraman olmamaya çalışıyor.” dedi.

    Yarı süper kahraman şovu ve yarı komedi türü olan dizi, parlak bir avukat ve uzun zamandır MCU kahramanı Bruce Banner'ın (Mark Ruffalo) kuzeni Jennifer Walters'a (Maslany) odaklanıyor. Jennifer büyük bir yara aldığında, Bruce ona kan nakli sağlamak zorunda kalır ve bu da onun güçlerini kendisinin bir "hulk" versiyonuna dönüşmesi için devralmasına neden olur. Bruce'un aksine, dışarı çıktığında Jennifer kişiliğini ve zekasını büyük ölçüde korur ve yeni formunun sağladığı özgürlüğün ve gücün tadını çıkarmaya başlar.

    She-Hulk formu Jennifer'a kişisel yaşamında yeni bir güven verirken, süper-insanlarla ilgili davalarda uzmanlaşmış bir hukuk firmasında çalışmak üzere işe alındığında profesyonel yaşamı için yeni komplikasyonlara neden olur. Ruffalo ile birlikte, geri dönen MCU oyuncuları arasında Yüce Büyücü Wong rolünde Benedict Wong ve daha çok Hulk'un düşmanı olarak bilinen ve Jennifer'ın başlıca müşterilerinden biri olan Abomination, yani Emil Blonsky rolünde Tim Roth yer alıyor. İkili, özellikle geçen yılki “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”in jenerik sonrası sahnesinde birlikte göründüler.

    Jameela Jamil, She-Hulk'un rakibi süper güçlü Titania'yı oynarken, Ginger Gonzaga, Jennifer'ın en iyi arkadaşı Nikki'yi oynuyor. Josh SegarraJon Bass ve Renée Elise Goldsberry oyuncu kadrosunu tamamlıyor. Fragman aynı zamanda Charlie Cox'un Marvel kanonundaki diğer ünlü avukat süper kahramanı Daredevil olarak bir görünümünü de beraberinde getiriyor. Jessica Gao, dizinin baş yazarı ve Kevin Feige, Louis D'Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum ve Kat Coiro ile birlikte yürütücü yapımcılar. “She Hulk”un ilk bölümü 17 Ağustos'ta Disney+'ta prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top