Hesabım
    Netflix Gerilimi Devil in Ohio'dan Fragman

    Dizi, gerçek bir hikayeden uyarlandı!

    Netflix'in yeni gerilim dizisinin fragmanında ürkütücü ve rahatsız edici bir atmosfer var. Tüylerimizin diken diken olmasına neden olan şey insanı içine çeken karanlık ya da başarılı oyuncular Emily Deschanel ve Madeleine Arthur'un performansları olabilir. Elbette, gerçek bir hikayeden uyarlanmış olması da gerilim dozunu artırıyor. Durum ne olursa olsun, Devil in Ohio, 2 Eylül'de yayın hayatına başladığında izleyicileri içine çekecek gibi görünüyor.

    Fragman bizi, Deschanel'in canlandırdığı Suzanne'nin dediği gibi, herkesin en çılgın hayallerinin ötesinde olağanüstü “travmalar” yaşayan gizemli bir genç kadın olan Mae (Arthur) ile tanıştırıyor. Korkunç bir durumdan kaçtıktan sonra Mae, daha kalıcı bir koruyucu aile sağlanırken, çocuğunu yetiştirmek için eve getirmekten başka bir şey yapamayan sevecen bir anne olarak Suzanne'la tanışıyor. İlk başta, Mae aileye tam olarak uyum sağlıyor ama kısa süre sonra Suzanne'in on beş yaşındaki kızı Jules (Xaria Dotson), geçici annesinin tek göz bebeği olmak isteyen Mae tarafından hedef alınmaya başlıyor.

    Bu arada polis, Mae'yi bölgede musallat olan bir Şeytan tarikatını çevreleyen, devam eden kilit bir davada figür olmaya bağlayacak rahatsız edici yeni kanıtları ortaya çıkarmaya başlıyor. Fragmanın son saniyeleri, Suzanne'in kendisini ve sevdiklerini tam olarak neyin içine soktuğunu ve Mae'nin gerçekten ilk göründüğü kadar masum olup olmadığını merak ederek bizi bir uçurumun ortasında bırakıyor.

    Devil in Ohio, Daria Polatin tarafından kaleme alınan aynı adlı 2017 romanına dayanıyor. Deschanel, Arthur ve Dotson'ın yanı sıra Sam Jaeger, Gerardo CelascoAlisha Newton ve Naomi Tani'nin de yer alacağı yapımda, Stacey Farber, Tahmoh Penikett, Samantha Ferris, Keenan Tracey, Bradley Stryker, Ty Wood, Djouliety Amara, Marci T. House, Jason Sakaki ve Evan Ellison yer alıyor. Devil in Ohio, 2 Eylül'de Netflix'te yer alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top